VÄGA ÄGE ⟩ Eesti artisti Rozelli tantsuhitt näitab Briti edetabelis head minekut

Elu24
Copy
Rozell ehk Hans Noormets (keskel).
Rozell ehk Hans Noormets (keskel). Foto: Remo Tõnismäe

Eesti artisti Rozelli produtseeritud lugu «Critical» jõudis kolm nädalat tagasi kahte Briti klubimuusikatabelitesse. Hetkel rokib aga lugu ühes edetabelis vägevalt edasi ja on tõusnud juba kümnendale kohale!

Viljandist pärit tantsumuusikaprodutsent Hans Noormets ehk Rozell on jõudnud oma looga «Critical» Briti edetabelis Music Week Club Commercial Pop Chart kümnendale kohale.

«Jess, kolm nädalat tagasi oli juba uskumatu kui jõudsime tabelisse, aga TOP 10 – see on ikka väga hea kingitus 2020 aasta lõpuks,» sõnas Rozell. «Kummardus fännidele, raadiotele, DJ-dele ja klubidele, perele ja sõpradele – ilma teieta poleks see võimalik.»

Rozelli jaoks on esikümnesse jõudmine üks väga hea kingitus.
Rozelli jaoks on esikümnesse jõudmine üks väga hea kingitus. Foto: Remo Tõnismäe

Lisaks on «Critical» tõusuteel teiseski tabelis, hoides Music Week Club Upfront Chart hetkel 20. kohta. Kas lool õnnestub veelgi tõusta, ei julge artist ise veel ennustada. «Tundub ebareaalne, aga usun, et elus on kõik võimalik,» lisas ta. «Inglismaa tantsumuusika scene (skeene - toim) on nii suur ja leida ennast seal TOP 10 hulgas on samm edasi unistuste suunas.»

Rozelli pala sai sügisel juurde mitmeid versioone tunnustatud remiksijatelt. See avaski tee briti raadiotesse ning edetabelitesse.

«Uus singel sai stuudios just valmis, jaanuaris ilmub lugu nimega «Fever»,» ütles Rozell. Aasta alguses  annab ta ka veebikontserdi. «Ootan väga, et olla laval ja esineda. Olete kõik oodatud kuulama ja tantsima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles