Endist profipoksijat kahtlustatakse oma abikaasa tapmises

Elu24
Copy
Brasiilia päritolu Šveitsi naispoksija Viviane Obenauf.
Brasiilia päritolu Šveitsi naispoksija Viviane Obenauf. Foto: Jp/ZUMAPRESS.com

Endist profipoksijat Viviane Obenaufi kahtlustatakse oma abikaasa mõrvamises. Tapatöö leidis aset Šveitsis, kirjutas Šveitsi väljaanne Blick.

Käesoleva aasta oktoobris leiti Obenaufi abikaasa leiti oma majast surnuna. Uurijate hinnangul oli mehe surma põhjustanud peksmine tömbi esemega.

Obenauf peeti novembri alguses kinni ja on hetkel eeluurimisvanglas. Daily Maili teatel võeti naine kinni Londonis, kui ta ühes pubis teda käperdama tulnud jokkis kliendile vastu hambaid andis. Naisele kuuluvas poksisaalis on teostatud ka läbiotsimine.  

Obenauf ja 66-aastane restoraniärimees abiellusid alles 2020. aasta alguses. Endisel poksijal on varasemast suhtest laps.

Viviane Obenauf (vasakul) oma viimases profimatšis Terri Harperi vastu. 
Viviane Obenauf (vasakul) oma viimases profimatšis Terri Harperi vastu. Foto: Ã INPHO/Gary Carr via www.imago-images.de/imago images/Inpho Photography/Scanpix

Karjääri jooksul kolmes MM-tiitlimatšis ringis käinud brasiillanna võitis 20 profimatšist 14. Oma pika karjääri lõpetas naine möödnunud aastal, kui kaotas IBO sulgkaalu tiitlimatšis Terri Harperile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles