VIDEOD ⟩ Eesti kuulsuste ilusaladused: isegi jalad ja kõrvatagused saavad meigitud!

Elu24
Copy

Täna õhtul kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile saade «Päriselu lood: karvased või tuunitud naised?» mis piilub Eesti naiste ilumaailma telgitagustesse.

«Päriselu lood: karvased või tuunitud naised?» saates saavad sõna kohalikud kuulsused, kes räägivad avalikult nii oma iluoperatsioonidest, süstidest, kui ka sellest, kuidas on avalikkus reageerinud nende meikimata näole või töötlemata kehale.

Saates pannakse eksperimendiga proovile kehapositiivsuse trend ja avalikuks tulevad needki ilunipid, mille peale paljud meist ise ei tulekski. Nii räägib Eesti üks armastatumaid jumestuskunstnikke Jenni Korjus sellest, kuidas tähtsamate ürituste ja pildistamiste jaoks meigib ta ära isegi klientide jalad ja kõrvatagused. «Mul on istunud klient alasti toolis samal ajal kui ma tegin talle soengut, sest ta keha kuivas. Ta läks bikiinipilte tegema,» kirjeldas Korjus Eesti naiste ilumaailma telgitaguseid.

Vastupidiselt meigitud jalgadele saab saates sõna ka Eesti naine, kes on jalakarvade eemaldamisest üldse loobunud. «Jalakarvadega ma küll ei vaeva ennast! Mul on endal mugavam, miks ma kulutan aega ja vaeva selleks. Ma käin niikuinii koguaeg teksapükstes ringi ja kui ma kuskil lühemate pükstega käin, siis mis see teiste asi on!» selgitab feminist Miina Liias, miks ta on otsustanud jalakarvade eemaldamisest loobuda.

Lauljatar Kethi Uibomägi avaldab saates aga, millise iluoperatsiooni on salaja läbinud paljud Eesti kuulsused ja tõsielustaar Merylin Nau õpetab huvilistele, kuidas teha seksikaid alasti pilte ka kõige veidramate asjade nagu näiteks kaladega.

Vaata ka saate treilerit SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles