Itaalia Forrest Gump käis naisega tekkinud riiu tõttu 450 kilomeetrit

Inna-Katrin Hein
Copy
Kaader 1994. aasta filmist «Forrest Gump». Peaosalist kehastas Tom Hanks
Kaader 1994. aasta filmist «Forrest Gump». Peaosalist kehastas Tom Hanks Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Itaalias Comos lahkus mees koroonapiirangut eirates kodust pärast seda, kui oli naisega tülli läinud ja kõndis pea jahutamiseks maha 450 kilomeetrit.

Itaalia sotsiaalmeedia andis mehele hüüdnimeks Forrest Gump USAs tuhandeid kilomeetreid läbinud filmitegelase järgi, keda kehastas Tom Hanks, teatab bbc.com.

Naine teatas politseisse, et ta mees on kadunud ja politsei asus teda otsima. Mees leiti nädal hiljem Aadria mere äärest Fanost ja ta oli läbinud ligi 500 kilomeetrit.

Mehele määrati 400 euro suurune trahv, kuna ta rikkus koroonapiirangut, mille kohaselt tohib kodust lahkuda vaid äärmisel juhul, näiteks poodi, apteeki või arsti juurde minekuks.

Esimesena teatas kummalisest juhtumist Bologna väljaanne Il Resto de Carlioni, sealt jõudis lugu Itaalia teistesse väljaannetesse ja sotsiaalmeediasse. Sotsiaalmeedia kasutajate sõnul on mees kangelane, kellele ei oleks tohtinud trahvi teha. Politsei oleks pidanud talle hoopis autasu andma ja ka uued kingad, sest oma vanad kingad oli ta tõenäoliselt katki käinud.

Teised aga ülistasid mehe otsust minna välja jalutama, et rahuneda ja juhtunu üle järele mõelda.

Mees selgitas ta kinni võtnud politseinikele, et jõudis Aadria mere äärde jalgsi ega kasutanud transporti. Talle pakkusid ööseks peavarju ja andsid süüa head inimesed.

Päevas läbis ta keskmiselt 60 kilomeetrit.

Politsei teatas naisele, et nad leidsid ta abikaasa ja naine sõitis talle Fanosse autoga järele.

Itaalia meedia ei avaldanud, milline oli naise reaktsioon, kui ta sai teada mehele määratud 400 euro suurusest trahvist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles