VIDEO «Julmade mängude» staarid kordasid 20 aasta tagust kuulsat filmisuudlust

Spekter
Copy
Sarah Michelle Gellari ja Selma Blairi kuulus stseen mängufilmist «Julmad mängud»
Sarah Michelle Gellari ja Selma Blairi kuulus stseen mängufilmist «Julmad mängud» Foto: Filmikaader

Kultusfilmi staatusesse tõusnud intriigiderohke «Julmad mängud» (Cruel Intentions, 1999) jääb ajalukku ühe meelejäävaima suudlusstseeniga. 20 aasta eest MTV Movie and TV Awardsil tunnustatud niisked kaadrid said tänavu samal galal Legendary Lip Lock (Legendaarne Mokalukk) tiitli. 

Sel puhul võtsid nüüdseks juba keskikka jõudnud filmitähed, 43-aastane Sarah Michelle Gellar ja 48-aastane Selma Blair stseeni uuesti ette, ent seda loomulikult koroonavimkaga. 

The only way to safely kiss your crush in 2020 💔 #MTVAwards pic.twitter.com/0Wev6h87e5

Näitlejad märgivad, et stseen on ilmselt seetõttu nii hästi vastu võetud, et tegemist oli algselt šokimaterjaliga, mis tänaseks aga hoopis teisiti paistab. Iseenesest süütu, kuigi pahelise taustalooga stseen sai linti võetud erakordselt intiimselt ja intensiivselt, ent legendaarseks tegi selle üks väike nüanss – näitlejannade huulte vahel helkiv ihumahlade sild, kui nii võib öelda. Seda «eriefekti» kuuldavasti plaanis ei olnud, vaid see juhtus spontaanselt ning otsustati filmi sisse jätta.

Meenuta stseeni:

MTV Movie & TV Awards gala, mida peetakse juba aastast 1992, jäi sedapuhku koroona tõttu pidamata ning selle asemel lasi telekanal eile eetrisse erisaate, mis Vanessa Hudgensi juhtimisel meenutas gala parimaid hetki läbi aastate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles