PILDID ⟩ Internetis levib uus trend, mis on lihtsalt liiga naljakas

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne: modell bikiinides.
Pilt on illustratiivne: modell bikiinides. Foto: Scanpix/MediaPunch

Pärast äärmiselt veidrat ja rasket aastat võib tunduda, et naermiseks pole põhjust, kirjutab The Sun. 

Ent õnneks pole asjalood siiski nii kehvasti ja seda näitavad meile ka mitmed sisuloojad ja seltskonnatähed. Nimelt kirjutab The Sun, et Instagramis on levima hakanud trend, kus staarikesed postitavad eriti lõbusaid pilte.

Chloe Ferry, Vicky Pattinson ja Georgia Harrison kuuluvad nende tuntud inimeste sekka, kel paistab pildi tegemise ajal lihtsalt liiga naljakas olevat. Lähemal vaatlusel saabki selgeks, et pildid on tehtud nõnda, nagu oleks fotograaf neile pildistamise ajal midagi äärmiselt lõbusat öelnud. 

Samas peab nentima, et tegu pole sugugi kehva trendiga. Sellised pildid mõjuvad palju inimlikumalt ja loomulikumalt ning mis kõige tähtsam – võimaldavad instastaaridel jätkuvalt bikiinides poseerimist.

Varasematel aastatel on levinud palju pöörasemad trendid, nagu näiteks «jalgade hargitamine». Vaata pilte SIIT! 

Samuti levis 2019. aastal ka trend, kus instastaarikestele meeldis end paljaks kiskuda ning lillevanni ronida. Selle trendi järelkaja võib veel tänasel päevalgi kohata. Vaata pilte SIIT!

Loomulikult ei saa mainimata jätta ka 2020. aasta üht kõige omapärasemat trendi, kui moodi läksid jälle loomamustriga bikiinid ja seda kõike tänu tiigrikuningale. Vaata pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles