ÄRA MAGA MAHA ⟩ Shanon ja Terminaator alustavad sel nädalal oma talviste kontserttuuridega

Elu24
Copy
Ansambel Terminaator
Ansambel Terminaator Foto: Terminaator promo

Nii Shanon kui ka Terminaator annavad ligi kahe nädala jooksul üle Eesti viis kontserti. Terminaator esitleb oma tuuril uut plaati «Maailm vs Lilian», Shanon lubab lavale tuua aga ka mõned armastatud coverid

CD-l ja vinüülil ilmunud Terminaatori uue albumi «Maailm vs Lilian» esitluskontserdid toimuvad detsembris viies Eesti linnas. Uute lugude kõrval mängib Terminaator akustilises võtmes ka unustamatuid hitte varasemast repertuaarist. 

Terminaatori uus kauamängiv «Maailm vs Lilian» on bändi solisti Jaagup Kreemi sõnul maiuspala kõikidele Terminaatori fännidele.

«Uus album on oma olemuselt klassikaline Terminaator ja seda kõige paremas mõttes,» kirjeldas Kreem uusi lugusid.

Kreemi kinnitusel on albumi pealkirjas mainitud Lilian päriselt olemas ning ka laulud nagu «13 sammu», «Tunneli lõpus» ja «Liiter Jacki» räägivad elust ja päris asjadest.

Terminaatori akustilised kontserdid toimuvad detsembris viies Eestimaa paigas:

08.12 - Viljandi Pärimusmuusika ait

10.12 - Pärnu kontserdimaja

16.12 - Jõgeva kultuurikeskus

18.12 - Mooste folgikoda

20.12 - Rakvere teater

Ansambel Shanon
Ansambel Shanon Foto: Shanon promo

Lisaks Terminaatorile toimub ka Shanoni esimene soolotuur. Nüüd on meeste sõnul aeg küps ja lisaks armastatud Shanoni enda lugudele tulevad kontsertidel esitamisele ka mõned 2019. aastal Eesti Muusika Karika võitja tiitli toonud coverid.

Detsembris toimub üle Eesti viis Shanoni kontserti, kus kõlavad bändi armastatud hitid nagu «Tuhat ja üks ööd», «Jäätunud jäljed», R2 aastahitiks valitud «Suvi kestab veel», Sky Plusi suvehitt «Varbad liivas» ja palju muud. Shanon toob lood publikuni nii rokivõtmes kui ka jõuluajale kohaselt poolakustiliselt.

Lisaks on bändil üllatusena plaanis teha mõned Eesti Muusika Karika saatest tuntud coverid, mis pakuvad Shanoni fännidele kindlasti suurt meelehead.

«Esitamisele tuleb meie loomingu paremik ning oleme kavasse lisanud ka lood, mida elavas esituses oleme varem mänginud vaid mõnel üksikul korral. See on just nagu väike jõulukingitus,» ütles bändi solist Taavi Immato

Kontserdid toimuvad viies kohas üle Eesti:

08.12 - Haljala kultuurikeskus

11.12 - Tartu Vanemuise kontserdimaja

16.12 - Türi kultuurikeskus

19.12 - Pärnu kontserdimaja

20.12 - Viljandi Pärimusmuusika Ait

Mõlema tuuri torraldajatel on hea meel pakkuda viiruse leviku tõkestamise piirangutest kinni pidades Eesti inimestele meelelahutust.

Kõikides kontserdipaikades jälgitakse Valitsuse kehtestatud reegleid, seega on müügil piiratud arv pileteid. Kontserdile palutakse tulla tervena ja kindlasti tuleb kogu ürituse jooksul kanda maski

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles