RAHA PANEB RATTAD KÄIMA ⟩ Poksilegend Floyd Mayweather naaseb ringi!

Elu24
Copy
Floyd Mayweather 2017. aasta augustis oma seni viimases lahingus Iiri kangelast Conor McGregorit klobimas.
Floyd Mayweather 2017. aasta augustis oma seni viimases lahingus Iiri kangelast Conor McGregorit klobimas. Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports/Scanpix

Poksiikoon Floyd Mayweather ja sotsiaalmeediastaar Logan Paul teatasid pühapäeval, et võitlevad teineteise vastu juba 20. veebruaril 2021. aastal.

The Athletic andis teada, et näidismatši võib näha interneti vahendusel otseülekandes ja pileti hinnaks saab olema 25 dollarit.

25-aastane Paul on novembri viimasel nädalavahetusel Tysoni tagasitulekusõu raames NBA endise korvpalluri Nate Robinsoni nokauti löönud Jake Pauli vanem vend.

Mayweather on juba 43-aastane ja pole 50 profimatši jooksul kordagi kaotusekibedust tundnud. Tema viimane lahing poksiringis oli UFC-tšempioni Conor McGregoriga aastal 2017.

Paul, kes on YouTube´täht ning kellel on ka Instagramis üle 18 miljoni jälgija ja Mayweather, keda jälgib Instagramis üle 24 miljoni inimese, oskavad õigetele nuppudele vajutada. Marketingigeeniused loodavad sellest matšist korralikult teenida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles