«Maskis laulja» võitis Polaarhunt ehk Mikk Saar

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Polaarhundi maski taga peitus Mikk Saar.
Polaarhundi maski taga peitus Mikk Saar. Foto: TV3

«Maskis laulja» suure finaalsaate võitis Polaarhunt ehk laulja ja muusikalinäitleja Mikk Saar. Finaali jõudsid veel ooperilaulja Elina Nechayeva ja näitlejanna Henessi Schmidt.

Teise hooaja superfinaalis valisid vaatajad võitjaks Polaarhundi, kelle nahast puges välja Mikk Saar. Finaalsaates kõlasid Polaarhundi esituses lood «Born This Way» ja «Sound of Silence».

«Maskis laulja» võitis Polaarhunt.
«Maskis laulja» võitis Polaarhunt. Foto: TV3

Saar tunnistas, et saates osalemine meeldis talle väga. «Olen pikalt unistanud sellest, et saada esineda mitte oma näoga ja teha muusikat nii, et keegi mind ära ei tunneks. Hundi sisse minek oligi justkui osa mingist rollist ning maski taha peitu pugemine oli päris hea tunne, sest kui tausta ei teata, nähakse sind hoopis teises valguses ja n-ö puhta lehena,» rääkis ta.

Telesõu «Maskis laulja» Fööniksina vaimustas TV3 vaatajaid lauljanna Elina Nechayeva, kelle rahvas hääletas teise hooaja teisele kohale.

Teisele kohale hääletati Fööniks ehk Elina Nechayeva.
Teisele kohale hääletati Fööniks ehk Elina Nechayeva. Foto: TV3

Nechayeva tunnistas, et saates osalemise saladust oli kohati keeruline hoida: «Eks tuli natukene vingerdada, luuletada, panna käiku oma näitlemisoskus,» märkis ta. «Kui keegi uuris, kas olen saates, vastasin, et mul pole telekat ja ma ei tea sellest midagi,» muigas ta.

Kolmandale kohale jäi Draakon ehk «Talve» näitlejanna Henessi Schmidt.

Henessi Schmidt langetas maski.
Henessi Schmidt langetas maski. Foto: TV3

Draakoni maski langetanud Schmidt tänas erilise teekonna eest kogu meeskonda ning tunnistas, et ei lootnud finaali jõuda. «Ma üldse ei arvanud, et nii kaugele välja tuuritan,» sõnas ta.

Näitlejanna märkis, et saates osalemise saladust hoida oli kohati keeruline: «Vassimist ja valetamist oli omajagu. Kuna sätendava kostüümi litreid jäi mullegi külge, oli teatrisse proovi minnes vaja luisata, miks ma sädelen, aga eks siis sai mainitud, et käisin näiteks tüdrukute peol,» muheles ta.

Veel osalesid TV3 suursõus Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser, Ilvesest Elina Born, Sebrast Tomi Rahula ning Kärbseseenest Luisa Rõivas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles