PILDID JA VIDEO Austraalia profisurfar püüdis kunsti nimel laineid ihualasti

Elu24
Copy

Austraaliast pärit Felicity Palmateer (28) on professionaalne surfar. Kuid nüüd on spordiga tegelev Felicity valmis saanud projektiga, mis seob tema karjääri naise teise kirega – kunstiga. 

Austraaliast pärit Felicity Palmateer on 28-aastane profisurfar, kelle karjäär sai alguse 12-aastaselt.

Sarnaselt oma keraamikatööga tegelevale isale on aga Felicity alati olnud huvitatud ka kunstist. Viimase nelja aasta jooksul ongi Felicity lisaks surfamisele keskendunud ka kunstile. Nüüd on lõpptulemus valmis ja austraallanna projekt kannab nime «Skin deep». Tegu on tähendusrikka visuaal-teosega, mis kestab neli minutit. Selles sõidab Felicity maailma suurimatel lainetel ja teeb seda ihualasti.

«Ookean on olnud alati minu jaoks see suurim peegel,» kirjeldab Felicity veekogu, mis peegeldab tema vaimset olekut kõige paremini. «Skin deep» oli aga naise sõnul tugevdav ja vabastav kogemus.

«Võttes omaks oma naiselikkust kohas, kus saab olla hukkamõistmisest vaba, on see andnud mulle võimaluse näha oma keha teisiti,» kirjeldas Felicity oma projekti ideed ja mõju. 

Felicity tõi projekti kirjeldades veel välja, et surfamine ja kunst on tema kaks suurimat kirge. «Ühte neist tehes tunnen end elavana, loomingulisena ja samal ajal nii rahuliku kui ka erutatuna.»

Austraallanna sõnul on lõpptulemus midagi, millega ta on ise täielikult rahul. 

Felicity sõnul ei vaja tema 4-minutiline klipp aga eriti täpsustamist ega mingit selgitust. «Skin deepi» eesmärk on tema sõnul välja toodud selle pealkirjas, filmis kasutatud tekstis ja laulusõnades. «Väga vähesed on olnud selle vaatamise ajal segaduses,» täpsustas Felicity ja lisas, et need, kes aru saanud ei ole saanud, on temalt küsinud «miks?». 

Tema vastus? «Miks mitte.»

Oma Instagrami kontol, mida jälgib üle 195 000 fänni, on Felicity viimastel päevadel jaganud ka mitmeid kaadreid enda tähendusrikkast kunstiprojektist. 

4-minutiline video on saadaval ka Vimeo keskkonnas, kus iga huviline saab selle 72 tunniks 3.09 euro eest vaatamiseks rentida. 30-sekundilist treilerit näeb aga täitsa tasuta.

Skin Deep from Flick Palmateer on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles