GALERII ⟩ Tuled surnuks: mis vaatepilt avanes Tallinna peotänavatel uute karmide piirangute järel? (1)

Elu24
Copy

Alates eilsest peavad toitlustusettevõtted, meelelahutuskohad ja avalike ürituste toimumiskohad täiendavate koroonapiirangute tõttu kell 22.00 oma uksed sulgema. Tallinna vanalinnas said aga huvilised «ööelu» nautimiseks veeta ühe lisatunni jõuluturul. Vaata galeriist, mis vaatepilt avanes laupäeva õhtul Tallinna vanalinnas ja Telliskivis uute piirangute järel.

Eesti valitsus võttis kestval nädalal vastu täiendavad koroonaviiruse leviku tõkestamise piirangud. Uued koroonapiirangud jõustusid 5. detsembril, millest üks näeb ette, et toitlustusettevõttes ja meelelahutuskohtades ning avalike ürituste toimumiskohtades viibimise piirang kella 22-6ni.

Sellest tulenevalt olid toidukohad kella 22 juba kinni, ning laupäevane õhtu Tallinna vanalinnas ja Telliskivis üpris vaikne. Vanalinnas olid mõnes baaris pärast ettenähtud aega veel üksikud külalised, kuid enamus rahvast kogunes Raekoja platsi jõuluturule glögi nautima. Ka kell 22.50 oli jõuluturul näha päris palju liikumist. Jõuluturg on küll avatud 19ni, aga kuumad joogid on reedel ja laupäeval saadaval kella 23.00 (teistel päevadel kella 22ni).

Teine täiendav piirang näeb ette, et kaupluste müügisaalides ja üldkasutatavates ruumides ning teenuseosutaja teenindussaalides kuni 50 protsendi täituvus.

Rohkem infot leiad SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles