Uus noortepõnevik «Rat King» linastub kinodes üle Eesti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Rat King»
Kaader filmist «Rat King» Foto: Allfilm

Alates 20. jaanuarist näeb üle Eesti mitmetes kinodes uut noortepõnevikku «Rat King»
 

Filmi arvutimängudest sõltuvusse sattunud poistest on võimalik vaadata Tallinnas (Solaris kino, Coca-cola plaza), Tartus (Cinamon, Ekraan), Narvas (Kino Astri), Jõhvis (Kino Amadeus), Viljandis (Männimäe külalistemaja salongkino), Kuressaares ( Kuressaare Linnateater).

Linateos räägib arvutimängudest sõltuvusse sattunud 18-aastasest Juryst. Oma virtuaalsõbra Niki abiga avastab ta veebilehe, kuhu sisenedes algab mäng, mille eesmärk on täita missioone reaalses elus.

Esmapilgul süütu mäng viib poisid ootamatult eluohtlike sündmuste keerisesse. Piirid virtuaalse-ja reaalse maailma vahel kaovad ning mõistatuseks jääb, kas see ongi üldse enam mäng?

Filmis mängivad nii Soome kui Eesti näitlejad. Peaosades on Max Ovaska ja Julius Lavonen. Kõrvaosades saab näha Maarja Jakobsoni, Külliki Saldret ja Kene Vernikut.

Filmi režissöör ja stsenarist on Petri Kotwicka.

Youtube`is on ka intervjuudega video sellest, kuidas film valmis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles