VIDEO ⟩ Näitleja Jennifer Garner taaslavastas oma 17 aasta taguse bikiinistseeni

Elu24
Copy
Jennifer Garneri bikiinistseen telesarjast «Alias» läks esimest korda eetrisse 2003. aastal
Jennifer Garneri bikiinistseen telesarjast «Alias» läks esimest korda eetrisse 2003. aastal Foto: Kaader telesarjast «Alias»

USA näitlejal Jennifer Garneril täitus hiljuti Instagramis 10 miljonit fänni. Tänutäheks postitas näitlejanna oma fännidele humoorika video, kus Garner oli taaslavastanud oma tuntud bikiinistseeni telesarjast «Alias».

Miljonite fännide rõõmuks taaslavastas näitleja Jennifer Garner oma bikiinistseeni telesarjast «Alias». Sari ise läks esimest korda eetrisse 2001. aastal ja kestis viis hooaega, vahendab IMDb andmebaas

Stseen, kus helesiniseid bikiine kandev Garner astub basseinist välja, on tänaseks üle 17 aasta vana. Osa, millest tuntud bikiinistseen pärineb, läks eetrisse 2003. aasta veebruaris, vahendab eonline.com

Kümme aastat tagasi ilmus Youtube'i stseenist ka video, mis kannab pealkirja «Jennifer Garner - sinised bikiinid basseinist väljumas.» Tänaseks on seda ligi minutilist klippi vaadatud üle 200 000 korra.

Enda fännidele taaslavastatud videos lisas 48-aastane Garner aga stseenile natuke huumorit. Kolme lapse ema taaslavastuses oli mitu erinevust originaalversioonist, mille filmimise ajal oli näitlejanna 31-aastane. 

Videopostitust Garneri Instagramis on praeguseks vaadatud ligi 2,5 miljonit korda ja see on saanud ohtralt positiivset vastukaja. 

Vaata taaslavastust SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles