Egiptuses vahistati modell, kes tegi püramiidide juures «ebasobivas» riietuses pilte

Elu24
Copy
Egiptusest pärit modell Salma al-Shimi
Egiptusest pärit modell Salma al-Shimi Foto: Instagram.com/salma.elshimy.officiall/Youtube.com

Egiptusest pärit modell Salma al-Shimi (26) vahistati, kui ta riietus vaaraode stiilis kostüümi ning tegi pilte Džoseri püramiidi juures, vahendab Daily Star.   

Egiptuse modell ja tema fotograaf Hossam Mohammad  arreteeriti, sest nad tegid ametivõimude sõnul 4700 aasta vanuse püramiidi juures «solvavaid» pilte. 

TikToki staar Salma al-Shimi külastas Egiptuse vanimat püramiidi, Sakkaras asuvat Džoseri püramiidi 30. novembril. TikToki postitatud videost on näha, kuidas naine kannab kostüümi, mis on võrdlemisi paljastav.

Egiptuse turismipolitsei arreteeris modelli ja fotograafi, kuna ametnikud pidasid fotosessiooni riigi ajaloo suhtes solvavaks, vahendab kohalik meediasait Al Ahram.

Mõlemad vabastati teisipäeval, 1. detsembril, kuid nad peavad arheoloogilises kohas loata fotode tegemise eest trahvi maksma.

Salma postitas tegi täna, 4. detsembri Facebooki vahendusel avalduse, et tänada sõpru ja toetajaid julgustavate sõnumite eest. «Tänan kõiki inimesi, kes mu kõrval seisid. Tänan kõiki neid, kes mu kõrval seisid või mind ründasid, aga päeva lõpuks olen ma lihtsalt inimene ja see, mida ma teen võib olla õige ja see võib olla ka vale.»

«Lõppude lõpuks austan mina kõiki inimesi ja nende arvamusi ning ma austan ka oma perekonda väga ja ma tõesti ei taha, et keegi minu peale pahane oleks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles