VAATA VIDEOT ⟩ Täis kui tinavile: kogemata purju jäänud orav ei suuda püstigi seista

Elu24
Copy
Käärinud pirni söömisest väidetavalt purju jäänud orav.
Käärinud pirni söömisest väidetavalt purju jäänud orav. Foto: Kuvatõmmis videost

Minnesotas kostitas üks naine oravat pirnidega, mis olid külmkapis seistes käärima läinud. Käbikuningale mõjus puuviljas sisalduv alkohol aga nii uimastavalt, et tal oli raske isegi püsti püsida.

Katy Morlok ütles väljaandele Fox9, et söötis oravat oma külmkapist leitud pirnidega, sest pidas neid karvasele tegelasele maitsvaks ja ohutuks suupisteks. Alles hiljem orava imelikku käitumist täheldades lõi naisele pähe, et külmkapis pikalt seisnud pirnid võisid olla vahepeal käärima läinud ja sisaldada alkoholi.

Internetis kulutulena levivas videos näeb oravat nimega Lil Red, kes korduvalt peaaegu ümber kukub, kuid seejärel jälle tasakaalu saavutab ja edasi maiustab. Kui Morlokil tekkis kahtlus, et tegemist võis olla käärinud pirnidega, siis läks ta välja ja korjas kõik alles jäänud viljad igaks juhuks kokku.

Lil Red taastus vahejuhtumist ruttu ja ühegi koera või rebase saagiks selle tagajärjel ei langenud, vahendab HuffPost.

Ehkki Morlok ei saa sajaprotsendiliselt kinnitada, et orav just alkoholijoobest veidralt käitus, on täiesti võimalik, et puuviljad mõningatel juhtudel külmkapis iseseisvalt käärima lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles