LÕPUTREILER Vaata, millised kired lõõmavad rajult mehise sarja «Viikingid» viimasel hooajal

Spekter
Copy
«Viikingid» lõpuhooaja treiler
«Viikingid» lõpuhooaja treiler Foto: Filmikaader

Hiilgavalt suurejooneline ja rajult verine ajaloosugemetega telesari «Viikingid» hakkab otsa lõppema: aasta lõpus jõuab tele-eetrisse sarja 10-osaline finaalhooaeg. Vaata värskest treilerist, millega sarjategijad enne lõppu fännides pinget kruvivad!

Sari jutustab oma aja kangeimast viikingist ja tulevasest kuningast Ragnar Lothbrokist (Travis Fimmel) – kellest arvatakse, et ta on otsene Odini järeltulija – ning ning tema viikingitest vennaskonnast ning nende peredest, kes elavad brutaalses ja karmidest jumalatest juhitud maailmas, mis on täis võimsaid vallutusi ja kartmatuid kaotusi. Surm, nagu öeldakse ka sarja viimase hooaja treileris, on viikingile kingitus. Omavaheli suhteid pingestavad põlvkondade- ja hõimudevahelised hõõrumised, ajaloolised vastasseisud ning muidugi armukired ja auahnus.

Algselt lihtsameelsete «Troonide mänguks» nimetatud seriaal haarab oma võimsa jõuga, kuna ei küündi oma tegelaskujude ja loo keerukuse poolest sarja päris looja Michael Hirsti teiste tööde tasemele (poliitilistest intriigidest läbi imbunud «Tudorid»), kuid on seevastu juba alates esimesest hooajast (mis jõudis eetrisse aastal 2013) tõestanud end suure publikulemmikuna, mille hinne IMDB filmiportaalis on tugev 8,5.

Neile, kes sarja igatsema jäävad, on lohutus peagi juba saabumas Netflixi riiulisse: Hirst on koostöös MGMiga meisterdamas seriaalile jätku. See kannab viimaste uudiste kohaselt pealkirja «Viikingid: Valhalla» ning selle tegevus toimub sajand pärast lõppeva seriaali sündmusi. 24-osalise sarja keskmes on Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada ja Normandia kuningas William Vallutaja. Filmitakse sari peaasjalikult Iirimaal, sealsamas Ashfordi stuudios, kus ka «Viikingid».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles