FOTO ⟩ NBA täht pettis abikaasat endast 22 aastat vanema daamiga

Elu24
Copy
USA korvpallistaar Malik Beasley.
USA korvpallistaar Malik Beasley. Foto: Instagram

Korvpalliliiga NBA klubi Minnesota Timberwolvesi täht Malik Beasley tähistas 26. novembril oma 24. sünnipäeva. Mehe abikaasa ja lapse ema Montana Yao ootas korvpalliässa sünnipäevaks koju, kuid Beasley otsustas päeva mujal mööda saata.

TMZi teatel oli Beasley abikaasale ainuüksi see, et mees ei tähistanud sünnipäeva kodus, tõeline pettumus. Kuid eraeluline maavärin ootas veel ees.

TMZ avaldas fotod, kus Beasley jalutab hoopis Miamis, käsikäes Larsa Pippeniga. Fotod on tehtud 23. novembril, päev enne kossustaari sünnipäeva. 

Montana Youl polnud õrna aimugi, et abikaasal võiks veel mõne naisega suhe olla. TMZ teatel pole pettunud naine kindel, kas abielu õnnestub veel päästa.

Yao avaldas Instsgramis lühikese teksti mustal taustal.

«Vau..Ma isegi ei tunne seda meest. See on metsik. Näen seda esimest korda, nagu teie kõik,» kirjutas ta.

Minnesota Timberwolvesi Malik Beasley (vasakul) üritab üle mängida Läti supertähte Kristaps Porzingist. 
Minnesota Timberwolvesi Malik Beasley (vasakul) üritab üle mängida Läti supertähte Kristaps Porzingist. Foto: LARRY W. SMITH/EPA/Scanpix

Malik Beasley mängis kuni käesoleva aasta veebruarini Denver Nuggetsis, kuid nüüdses klubis  - Minnesota Timberwolves`is - on tema täht tõeliselt särama löönud. Näiteks keskmine mängus visatud punktide arv on kasvanud 7,9 pealt 20,7 peale.

Mehe armuke Larsa Pippen on 46-aastane, NBA legendi Scottie Pippeni endine abikaasa. Larsa Pippenit teatakse USAs ka kui õdede Kardashianide lähedast sõbratari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles