INTERVJUU Hanna-Liina Võsa kõige uskumatumad kogemused jälitajatega: ta oli igal pool, kuhu ma vaatasin!

Elu24
Copy
Hanna-Liina Võsa
Hanna-Liina Võsa Foto: Kuvatõmmis

«Õhtu!» saates külas käinud lauljatar Hanna-Liina Võsa rääkis esmakordselt oma kogemustest liialt kiindunud fännide, tõeliste jälitajate ja suisa vangidega.

Hanna-Liina Võsale on laval veedetud elu jooksul on talle tekkinud palju fänne. Mõnelegi neist on ta saanud suisa kinnisideeks ja seepärast saab lauljatar meenutada ka mitmeid kõhedaid ning täiesti uskumatuid juhtumeid.

Ühte värvikamat mäletab lauljatar veel aastate tagant, kui ta veel Viimsis elas. «Ta soovis reaalselt kosja tulla,» jutustas Võsa. «Ta oli ka varem mulle kirjutanud ja saatnud sellise matemaatikavihiku ruudulise paberi peale kirjutatud tšeki miljonile kroonile.»

«See pidi minema meie ühise maja ehituseks,» seletas Võsa humoorikalt. Kirjal oli juures ka passipildike ning kinnitus, et mehe ema lubab tal kosja tulla. See ei jäänud aga ainsaks andunud fänniks.

«See on üks aastaid kestev ühepoolne... armulugu,» juhatas Võsa loo sisse. «Ta oli põhimõtteliselt igal pool, kuhu ma vaatasin!» naeris Võsa. Tema sõnul käis vanahärra tal järgi kontsertitel, jalutuskäikudel, teatris. «Ta kuskil seisis: puu all, mingi auto taga.»

«Siis ta kirjutas hiljem mulle: 'Kuidas sa said 00:20 öösel koju läbi vanalinna?'» avaldas lauljanna ka loo kõhedama külje. «Ta oli jälginud mind!» Lauljanna sõnul oli ta vanahärra kinnisidee.

Kuidas veel üks obsessiivne fänn koos elamiseks korteri üüris, öösiti lauljanna kodu ette taksosid saatis ning miks kriminaalid Võsale vanglast helistasid - seda vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles