HOIA ALT, SILDARU Aasta sportlase kandidaatide seast leiab ka nublu väikese õe

Elu24
Copy
Eva-Lotta Kiibus Moskvas, 22. november 2020.
Eva-Lotta Kiibus Moskvas, 22. november 2020. Foto: AFP/SCANPIX

Käes on aeg välja valida lõppeva spordiaasta tähed! Auväärsele aasta sportlase tiitlile kandideerib ka noor iluuisutaja Eva-Lotta Kiibus, kelle fänniklubi juhib kuulus pereliige.

17-aastase Eva-Lotta Kiibuse tänavuste saavutuste seas on Euroopa meistrivõistluste 7. koht, Challenger sarja etapi 1. koht ja 2. koht ning GP-etapi 6. koht. Tema treener on endine iluuisutaja Anna Levandi, kes on treenerina samuti kandidaatide nimekirjas.

Spordiaasta tähti saab valida kahes kategoorias: aasta sportlane ja aasta treener. Räppar nublu teatas ühismeedias, et andis kuldmedali Eva-Lottale. Noor iluuisutaja on kuulsa muusiku väike õde. «Julgelt hääl tublimaile,» kirjutas nublu.

Nublu ja Eva-Lotta Kiibus saabumas vabariigi aastapäeva vastuvõtule.
Nublu ja Eva-Lotta Kiibus saabumas vabariigi aastapäeva vastuvõtule. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees Grupp

Eva-Lotta rääkis eelmise aasta alguses «Seitsmestes uudistes», et vanem vend on väga toetav. «Õe-venna armastus on siin tugev, me hoiame üksteisele pöialt,» ütles noor uisutalent. Tänavu veebruaris ilmus nublu Ugala teatrisse presidendi vastuvõtule just Eva-Lotta seltsis.

Aasta sportlane 2020 laureaadid kuulutatakse välja 3. jaanuaril Kanal 2 ja Postimehe telesaates «Spordiaasta tähed 2020». Aasta sportlane ja treener selgitatakse välja rahva, spordialaliitude ja spordiajakirjanike seas läbi viidud hääletuste tulemuste liitmisel.

Oma lemmikutele saab hääle anda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles