GALERII ⟩ Vaata milliste hindadega saab tänavu Tallinna jõuluturult jõulutunnet osta

Elu24
Copy

Kuigi tänavune jõuluturg Raekoja platsis on võrreldes varasemate aastatega pisut tagasihoidlikum ja hajutatum, siis kindlasti ei jää see oma eelkäijatele alla. Vaata galeriid ja saa teada, milliste hindadega sellel aastal turul jõulutundega kaubeldakse!

Jõuluturg Tallinna Raekoja platsil avati 27. novembril ja jääb avatuks kuni 27. detsembrini. Kui möödunud aasta jõuluturul, mis muide nimetati üheks kaunimaks jõuluturuks Euroopas, jäi topsitäie glögi hind sõltuvalt kaupmehest hinnavahemikku 3.50-4.70, siis sel aastal pakub mõni kaupmees glögi lausa kolme euro eest. 

Üks suur muutusi on kindlasti toimunud ka kaubavalikus. Näiteks leiab tänavuselt jõuluturult hulga erinevaid korduvkasutatavaid näomaske, mille hinnad on 10 ja 15 euro vahel. 

Lisaks leidub jõuluturul ka vana traditsioonilist kaupa nagu mütse, salle, ehteid ja muud põnevat, mida saab ka kingikotti pista. 

Tavaliste jõuluroogade kõrval saavad gurmaanid tänavu oma maitsemeeli ergutada ka austrite, šampanja ja musta kalamarjaga. Kalamarja kilohind jõuluturul algab 50 eurost

Vaata galeriist lähemalt, mida põnevat tänavusel jõuluturul pakutakse. 

Tallinna jõuluturg on tänavu küll väiksem ja kompaktsem ning avatud lühemaks ajaks, ent kultuuriprogrammi saab nautida üle kogu vanalinna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles