LUGEJA FOTO ⟩ Pärnakas ei uskunud oma silmi, kui nägi Bolti tõuksi parkimiskohta

Elu24
Copy
Pärnus jäi tähelepanelikule inimesele 28. novembril silma Mai tänava bussipeatuse ootepaviljoni katusele pargitud Bolti elektritõukeratas. Foto on illustratiivne
Pärnus jäi tähelepanelikule inimesele 28. novembril silma Mai tänava bussipeatuse ootepaviljoni katusele pargitud Bolti elektritõukeratas. Foto on illustratiivne Foto: Kuvatõmmis Facebookist / Märgatud Pärnus

Sotsiaalmeedias levib humoorikas pilt Pärnust, kus keegi krutskivend on Bolti elektritõuksi bussiootepaviljoni katusele parkinud. 

Facebooki gruppi «Märgatud Pärnus» postitati eelmise nädala laupäeval kaks pilti, kus on näha Mai bussipeatuse ootepaviljoni katusele pargitud Bolti elektritõukerattast. 

Posted by Märgatud24 Pärnus on Laupäev, 28. november 2020

Postituse alla jäetud kommentaarides nii naerdakse vembuvendade üle, kuid leidub ka neid, kes huligaane hurjutavad. 

«Mu jaoks on kummaline see, et peetakse naljakaks teiste varadega vandaalitsemist. Kui kellegi enda omandiga nii tehtaks, siis oleks kisa lahti. Jah, need rattad käivad aegajalt närvi oma paigutusega, aga selles pole firma süüdi vaid kasutajad,» kirjutas üks pahane inimene.

Postituse alt leiab ka Tiktoki video, kus on näha, kuidas politsei käis elektritõuksi bussiootepaviljoni katuselt maha võtmas. 

Ka Bolti pressiesindaja Jaan Lašmanov kinnitas Elu24-le, et tõukeratas on bussipalviljoni katuselt eemaldatud. Praegu käib uurimine, kuidas sõiduk sinna sai.

Kommentaaridest selgub veel, et see pole esimene kord, kui Bolti elektritõuks on leidnud tee bussiootepaviljoni katusele.

Posted by Aivar Rea on Laupäev, 28. november 2020

Mis puudutab tõukerataste kasutamist üldiselt, siis tegelikult käitub Lašmanovi sõnul suur enamus inimesi sõidukitega väga heaperemehelikult.

«Oleme rõõmsad, et inimesed arvestavad liikluses teistega ning sõitu lõpetades pargivad tõukerattaid nii, et nad ei jääks kellegile ette ega saaks mingil moel kahjustada,» selgitas Lašmanov.

Siiski on olnud olukordi, kui tõukerattaid on meelega lõhutud ja halvasti koheldud. «Sellisel juhul katsume välja uurida, kes ja miks sellise teoga hakkama sai ning vajadusel saame ta platvormilt blokeerida. Paraku oleme mõnel korral sunnitud ka politseisse pöörduma, kuid need on tõesti üksikud korrad,» lisas Lašmanov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles