VIDEO Leekide keskelt pääsenud vormelitäht avaldas, millised on vigastused ja miks ta üldse ellu jäi

Elu24
Copy
Prantslasest vormelipiloot Romain Grosjean pääses pühapäeval Bahreini GP etapi avariijärgselt põlema sõttinud autost imekombel eluga.
Prantslasest vormelipiloot Romain Grosjean pääses pühapäeval Bahreini GP etapi avariijärgselt põlema sõttinud autost imekombel eluga. Foto: Dppi/Dppi - China, France, Germa/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pühapäeval Bahreinis sõidetud vormel 1 etapil vapustas Haasi meeskonna piloodi Romain Grosjeani avarii võidusõidu esimesel ringil kogu F1 maailma. Mees pääses õnnetusest ülinapilt eluga.

19. kohalt rajale läinud Grosjean põrutas üsna pea pärast starti rajapiiretesse, mehe auto läks sisuliselt pooleks ning süttis põlema. 

Foto: Dppi/Dppi - China, France, Germa/ZUMAPRESS.com
Haasi piloodi Romain Grosjeani vormelist ei jäänud suurt midagi alles...
Haasi piloodi Romain Grosjeani vormelist ei jäänud suurt midagi alles... Foto: TOLGA BOZOGLU/AFP

Prantslane pääses oma jõududega masinast välja ning suutis ka üle kaitsepiirete ronida. Ta toimetasti kiirabiga haiglasse. 

Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Avariijärgselt edastas Haasi meeskond teate, mille kohaselt sai Grosjean õnnetuses põletushaavu ning ka mõned luumurrud, kuid hiljem anti teada, et Grosjean pääseski avariist vaid kergete põletushaavadega ning mingeid luumurde tal ei olnud.

Pühapäeva hilisõhtul avalikustas Grosjean Intsagramikontol haiglas üles võetud video, kus ta kaamerasse naeratab. 

«Minuga on kõik korras. No enam-vähem korras. Tänan kõikide sõnumite eest. Veel mõned aastat tagasi ei pooldanud ma Halo-raami kasutusele võtmist, kuid pean tõedema, et ilma selleta ei oleks ma praegu siin ja ei räägiks teiega. Halo-raam on parim asi F1-s,» sõnas Grosjean videos.

Vaata Bahreini GP-l juhtunud avariid siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles