Katie Price postitas 13-aastasest tütrest pildi, mis ajas fännidel harja punaseks: ta lapsepõlv on rikutud!

Elu24
Copy
Katie Price 2017. aastal Londonis raamatuesitlusel.
Katie Price 2017. aastal Londonis raamatuesitlusel. Foto: Scanpix/JOR/Capital Pictures

Briti glamuurimodell ja telenägu Katie Price (42) sai taas kriitikanooltega pihta, kui avaldas sotsiaalmeedias pildi oma 13-aastasest meigitud tütrest.

Katie postitas hiljaaegu Instagrami kaks uut pilti oma 13-aastasest tütrest Princessist. Ühel neist poseerivad ema ja tütar üheskoos ja teisel särab tütar üksinda. 

Price kirjutab ise piltide juurde ka, et tütar Princess on tema täielik väike koopia. «Princessile tehti professionaalselt meik ja soeng, lihtsalt lõbu pärast,» kirjutas ta Instagramis.

See info ajas paljud vihale, sest teadupoolest on Suurbritannia praegu lukus ning mitmed igapäevased ja tavalised tegevused on karantiiniperioodil paljuski keelatud. «Saan aru, et see on okei, kui meikarid ja juuksurid karantiini ajal tööd teevad, kui see on kuulsate jaoks?» lajatas üks naine kommentaariumis.

«Kas te ei peaks karantiinis olema?» uuris veel teinegi.

«Lihtsalt lõbu pärast? Ajal, mil iluteenindajad ei tohi kuni 2. detsembrini tööd teha... Sina ja su stilist peaksite trahvi saama!» lisas kolmaski.

Samuti leidus ka neid, kes leidsid, et nii noor tüdruk ei vaja meiki. «Ta näeb ilma meigita ilusam välja. Ta on vapustavalt ilus,» kirjutas üks jälgijates.

«Kui kurb...» kirjutas veel teinegi.

«Oh ei, ta on niisama palju ilusam kui selle meigikuhja all!» lisas veel kolmaski. 

«Ta lapsepõlv on rikutud,» kirjutati veel.

Katie Price ise ei paista negatiivsetest kommentaaridest kuigi kõigutatud olevat. «Tagasiviske pilte võin postitada siis, kui ise tahan. Lõpetage see pidev halvustamine, see on nii igav,» teatas 43-aastane seltskonnatäht kommentaariumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles