VAENE NAINE! ⟩ Inglise instanäkk jagas küll ilusat pesupilti, aga fännidele jäi ikka silma miski muu

Elu24
Copy
Chloe Ferry.
Chloe Ferry. Foto: Youtube.com/chloeferry

Inglise seltskonnatäht, tõsielustaar ja suunamudija Chloe Ferry (24) jagas Instagramis pesupilti, millega ajas oma fännid kahte leeri.

Briti tõsielusarjast «Geordie shore» tuntuks saanud Chloe Ferry jagas suhtlusvõrgustikus Instagram fotot, millel poseerib läbipaistvas pesukomplektis. «Ihaldan sind,» kirjutas 24-aastane staarike pildiallkirjaks.

Kuigi pilt on kena, sai tõsielustaar mõnelt fännilt korraliku peapesu. «Sa oled liiga peenike!» kirjutas üks neist kommentaariumis. 

«Sa oled liiga pisike,» teatas veel teinegi. Nimelt paistab inimesi häirivat fakt, et seltskonnatähe ribisid on võimalik lausa üle lugeda.

Ent oli ka neid, kes tõttasid noort neiut kaitsma. «Ta on täiuslik sellisena, nagu ta on,» kirjutas üks fännidest.

«Sa oled ebareaalne,» kiitis veel teinegi.

«Kuidas ta veel vallaline on, ma ei saa sellest aru? kirjutas ka kolmaski fänn.

Noore naise välimus on aastate jooksul palju muutnud ning ta ei tee ka ise saladust sellest, et on end siit-sealt n-ö tuunida lasknud.

Juunis kirjutas kohalik meedia ka, et naine on lausa 12 kilogrammi alla võtnud. Chloe kommenteeris teemat ka oma Instagrami lehel öeldes, et sel teemal postituste jagamine on nõudnud temalt palju julgust. 

«Kõik sai alguse mõni aasta tagasi, kui mindi väga noorelt tähelepanu keskpunkti ja avalikkuse ette pandi. Mu elu kõiki aspekte kommenteeriti – kõigest kõige enam aga minu välimust,» rääkis Ferry.

«Olen tugev inimene, kuid ärgates iga päev selliste kommentaaride peale nagu «sa näed paks välja» või «mine rinnaoperatsioonile», hakkab see tõesti sinu peas torkima ja see paneb mõtlema, kas neil inimestel on õigus – kas mul on vaja rinnaoperatsiooni või pean kaalust alla võtma.»

«Tahtsin kiiret lahendust ja pöördusin iluoperatsioonide poole, mõeldes, et kõik need kommentaarid kaovad üle öö. See ei saanud olla tegelikkusest kaugemal! Tegelikult need kasvasid!» avaldas Ferry, kes sai pärast iluoperatsioone veelgi enam negatiivseid kommentaare oma välimuse kohta. «Lõpuks tekkis mul hirm fotosid postitada.»

«Sel hetkel tegin elustiili valiku, hakkasin trennis käima ja oma keha eest hoolitsema. Minu jaoks oli see minu enda väike põgenemishetk, paus negatiivsusest, mida sotsiaalmeedia minu ellu tõi.»

Nüüd on Chloe taas enesekindel, õnnelik ja tunneb end suurepäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles