LÕBUS VIDEO ⟩ Äpardus maskivastaste meeleavaldusel: aga teil on ju mask ees?

Elu24
Copy
Maskiga maskivastane.
Maskiga maskivastane. Foto: Kuvatõmmis

Sotsiaalmeedias naerutab inimesi klipp eilselt meeleavalduselt. Kas tegemist on äpardunud maskivastase või lihtsalt pullivennaga?

Reedel toimunud maskivastaste meeleavaldus Vabaduse väljakul tõi endaga mitmeid humoorikaid plakateid ja avaldusi. TikTokis ja Twitteris kogub kuulsust üks selline klipp kohapealsest reportaažist.

«Olete lausa lipuga kohale tulnud, mille peal on selline slogan,» lähenes TV3 reporter Tambeti-nimelisele noorukile. Viimane kandis plakatit sõnumiga: «FAKK SÜSTEEM».

«Mina protesteerin maski... aa, oota,» katkestas Tambet seletamise. Tal oli samal ajal mask näos, mille ta kiirelt eemaldas. «Mina protesteerin maskide vastu, kuna see võtab vabaduse ära.»

«Aga teil on täna mask ees?» nõudis reporter selle peale. «Ah see oli kogemata... Ma unustasin ära võtta,» pomises nooruk vastu.

Sotsiaalmeedias imestavad paljud humoorika vastuolu peale. Räppar Max Õispuu pakkus aga, et äkki on see hoopis nali maskivastaste kulul. «Ma arvan, et ta lüpsab meid kõiki ja hoopis ise trollib,» arutles ta Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles