Neil, kellel kommertsjõulud südame läikima ajavad, soovitame kohe mujale vaadata. Teistele aga kaunist esimest adventi! Apple TV+ on nende viimaste peale juba mõelnud ning üllitanud aegsasti oma uskumatult suurejoonelise jõulusaate «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» treileri.

Küllap leidub selle artikli lugejate seas hulgaliselt neid, kelle jaoks kuulutab pühadehooaja avatuks mõne kindla jõululaulu kuulmine. Arvatavasti on paljudel selleks Mariah Carey «All I Want For Christmas Is You» – läbi aegade üks kõige menukamaid jõuluhitte, mis püsib igihaljas nagu kuusemets. Lisaks hoogsale jõulutuju tekitamisele on pala suutnud elus hoida ka selle esitaja karjääri, tuues lauljatarile regulaarselt nii tähesära kui ka kopsakad sissetulekud. Pole põhjust arvata, et Apple TV+ Carey'le vähe maksis, et tema pala oma originaalloomingu riiulisse saada, et teiste voogedastushiidudega vääriliselt vägikaigast vedada.

4. detsembril eetrisse jõudva jõulusaatega on Apple tõesti viimase peale, kui mitte lausa üle võlli välja läinud ning suurejoonelises saates astuvad lisaks jõuludiiva Mariah'le üles veel Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland ja Mykal-Michelle Harris.

Kommentaarid
Copy