Kohus ei lubanud masturbeerimist imiteerinud poissi kooli tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema ja poeg
Ema ja poeg Foto: Reuters / Scanpix

Austraalias Sydneys ei lubanud kohus klassi ees masturbeerimist imiteerinud poissi kooli tagasi.

Charles Bird, kes õppis Campbelltown's Broughton Anglican College`is, sai koolikeelu pärast seda, kui ta tervisetunnis klassi ees masturbeerimist näitas, vahendab abc.net.au.

Õpetaja sõnul tegi 15-aastane poiss liigutusi, milles ei saanud kahelda.

«Ta haaras läbi pükste oma suguelunditest, siis rindades, ise samal ajal silmi keerutades. Üks õpilastest lasi selle taustaks räppmuusikat,» meenutas õpetaja.

Õpetaja kutsus poisi vanemad kooli. Kooli esindajate ja vanemate juuresolekul ütles poiss aga, et ta tegi ühte ooperilauljat järgi.

Birdi aidanud kaasõpilane sai noomituse, kuid masturbeerimist imiteerinu soovis kooli juhtkond välja visata.

Õpetajate sõnul oli poiss varasemal ajal tehtud «vägitegude» eest katseajal ja oma viimase etteastega rikkus seda.

Kohtunik Clifford Einsteini sõnul käitus kooli juht õigesti, kui keeldus poissi pärast üleastumisi uuesti õpilaseks võtmast.

«Kooli juhtkond oli sunnitud poisi koolist eemaldama, kuna tema käitumine oli ohuks nii talle endale kui ka teistele õpilastele. Kool pole Birdi suhtes ülekohtuselt ega ka seadusi rikkuvalt käitunud. Toetan kooli otsust ja ei luba Birdil selles koolis õpinguid jätakata,» lausus kohtunik.

Peale kohtuotsust asus Charles Bird õppima uude kooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles