VIDEO Haudvaikne inglanna korraldas toidupoes ulmelise hävitustöö (1)

Elu24
Copy
Tundmatu inglanna hävitas toidupoes vaikides 500 alkoholipudelit.
Tundmatu inglanna hävitas toidupoes vaikides 500 alkoholipudelit. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Inglismaal leidis täna aset kummaline ja segane olukord, kus tundmatu inglanna tiris ja loopis toidupoes põrandale sadu alkoholipudeleid. Hävitustöö käigus ei lausunud naine ühtegi sõna.

Täna postitas briti meediaväljaanne The Sun oma Youtube'i kanalile kaheminutilise videoklipi tundmatust naisest, kes tiris Aldi toidupoes põrandale alkoholipudeleid. Videoklipp algab hetkel, kui pool hävitustööst on alkoholileti juures juba aset leidnud.

Postituses väidetakse, et hävitustöö käigus lõhkus naine kolmapäeva pärastlõunal ära 500 pudelit. Ühel hetkel kukub naine ka maha, kuid tõuseb kiirelt üles, hoiab oma paremat kätt üleval ja jätkab alkoholipudelite lõhkumisega.

Olukorda filminud pealtnägija ütleb ühel hetkel, et naine vigastas kukkudes oma paremat kätt ja veritseb. 

«Mida ta teeb?» imestab pealtnägija. Videoklipis on kuulda ka naisterahva häält, kes kutsub olukorda hullumeelseks. Ka temale on jäänud segaseks hävitustöö põhjus ja ta kommenteerib, et naisele ei saa ju lähedalegi minna. 

The Sun vahendab, et ühel hetkel palub pealtnägija naisel maha rahuneda, kuid selle peale viskab inglanna mehe poole džinnipudeli. See maandub õnneks mehe jalgade juures.

Olukord kulmineerus sellega, et Aldi toidupoe lähedal asuva poe turmamees tuli kohale ja võttis naise kinni. Hiljem sündmuskohale saabunud politsei võttis inglanna vahi alla.

Üks toidupoetöötaja ütles juhtunu kohta järgmist: «See oli erakordne - ma ei ole midagi sellist mitte kunagi näinud.»

Kogu hävitustöö käigus ei lausunud naine mitte ühtegi sõna. Meediale ei ole hetkel teada ka põhjus, miks naine alkoholipudelite peal oma viha välja elas. 

Vaata videoklippi naise hävitustöö viimastest minutitest SIIN:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles