HIRM NAHAS ⟩ Miley Cyrus avaldas, miks ta alkoholi ja narkootikumid maha jättis

Elu24
Copy
Miley Cyrus esinemas.
Miley Cyrus esinemas. Foto: Martin Harris/Capital Pictures/MAR/Scanpix

Lauljanna rääkis hiljutises intervjuus, miks ta otsustas kaineks hakata. Tuleb välja, et ebausust võib ka kasu olla!

Skandaalne Miley Cyrus avaldas Apple Musicule antud intervjuus, mis inspireeris teda lahti ütlema alkoholist ja narkootikumidest. Lühidalt sai põhiliseks motivaatoriks surmahirm.

«27. eluaasta oli minu jaoks see aeg, kui pidin end tõesti kaitsma,» selgitas esmaspäeval 28-aastaseks saanud lauljanna. «See pani mind tõesti tahtma kaineks saada, et me oleme nii palju ikoone 27. eluaastal kaotanud.»

Cyrus mõtleb siin varalahkunud legende nagu Amy Winehouse'i, Kurt Cobaini ja teisi. Nad kõik kuluvad kurikuulsasse «27 klubisse», olles selles vanuses surnud.

Viirusepiirang - kiirusepiirang

«Mulle tundub, et mõned artistid nagu ei suutnud omaenda jõudu ja energiat talitseda,» arvas Cyrus. «See on energia. Mina olen igal juhul ka sellega sündinud.» Paljud müütilisest «27 klubist» leidsid otsa sõltuvuste tulemusel.

Cyruse sõnul oli pandeemia oma piirangutega justkui [elutempo] kiirusepiiraja, ilma milleta ta kainenemist nii ette poleks võtta suutnud. «Ma poleks iialgi siin istunud ja öelnud, et ma olen täiesti kuradi kaine olnud,» arutles lauljanna.

Cyrus laseb kuu lõpus välja uue albumi nimega «Plastic Hearts». Lauljanna on viimasel ajal fänne üllatanud rokisuunaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles