Horvaatia korvpallilegend koos Rodmaniga pidutsemisest: taastumine kestis 10 päeva

Elu24
Copy
Tänavu juulis: Endine korvpallitäht Dennis Rodman Hollywood Beachil ja ilma maskita...
Tänavu juulis: Endine korvpallitäht Dennis Rodman Hollywood Beachil ja ilma maskita... Foto: mpi04/MediaPunch via www.imago-images.de/imago images/MediaPunch/Scanpix

Korvpalliliiga NBA endist supertähte, Chicago Bullsis koos Michael Jordani ja Scottie Pippeniga ajalugu teinud Dennis Rodmani teatakse, kui vastuolulist mängijat.

Dennis Rodman võitis karjääri jooksul viis NBA meistritiitlit, eriti tõsteti esile korvpallistaari kaitsemängu.   

Kui Rodman 1996-1998 moodustas Chicago Bullsi «unistuste kolmiku» koos Jordani ja Pippeniga, siis Euroopast kuulus meeskonda Horvaatia korvpalli suurnimi Toni Kukoč. Hispaania spordiväljaanne Marca kirjutas, et Kukoč ei olnud selline öine seikleja, nagu Rodman, kuid ühel korral juhtus siiski nii, et horvaat andis Rodmani tungivatale palvetele alla ning seadis sammud ööklubisse.

Toni Kukoč (viskel) 1996. aastal NBA finaalseerias.
Toni Kukoč (viskel) 1996. aastal NBA finaalseerias. Foto: FRED JEWELL/AP

«Koos Rodmaniga oli meid kokku neli. Kõigepealt tellis ta kohe 40 pitsi viina ja sinna kõrvale 10 õlut,» rääkis Kukoč.

Horvaat tunnistas, et ei suutnud Rodmani tempos püsida. «Käisin temaga väljas ainult korra, sest pohmakas kestis pärast nädal aega. Mul võttis taastumine seitse või kümme päeva, enne kui tundsin, et olen jälle mina ise,» meenutas 1990. aastate üks parimaid Euroopa korvpallureid.

Michael Jordan ja Dennis Rodman 1998. aasta NBA play-offide aegu.
Michael Jordan ja Dennis Rodman 1998. aasta NBA play-offide aegu. Foto: Nuccio Dinuzzo/ZUMAPRESS.com

Kukoč ja Rodman mängisid ühes meeskonnas neli hooaega 1995 - 1999. Toni Kukoč sai NBA parima kuuenda mehe tiitli aastal 1996. nng pälvis tervelt kolmel korral Euroliiga finaalturniiri väärtuslikeima mängija tiitli (1990, 1991, 1993). Praegu 52-aastane Kukoč töötab Chicago Bullsi juures nõustajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles