UUS SARI ⟩ Vaata Pae tänava pommimehest inspireeritud sarja «Tulejoonel» plahvatuslikku treilerit

Spekter
Copy
«Tulejoonel»
«Tulejoonel» Foto: Elisa Eesti

Ilmus treiler Elisa uuele põnevussarjale «Tulejoonel», mis räägib tõsielulistest sündmustest inspireeritud loo elu hammasrataste vahele jäänud Afganistani sõja veteranist, kes asub Tallinna terroriseerima. Lugu on inspireeritud Pae tänava pommimehe juhtumist, kes värskelt pärast 15 aastat trellide taga taas vabaduses liigub.

«Tulejoonel» on põnevik ja perekonnadraama, milles rulluvad lahti teravad kaasaegsed teemad ja uudsed tegelased. Sarja keskmes on Marko Matvere kehastatav 57-aastane Jakob Sommer, kelle töö- ja eraelu on karidele jooksnud. Kõrvaltvaatajaile sõbraliku ja rahulikuna näiv vanaisa tunneb ühel hetkel, et maailm tema ümber on jäänud võõraks ning ta otsustab seda plahvatusohtliku missiooniga «parandama» hakata. Pealinna oma hirmuvalitsuse all hoidvat pommimeest asub jälitama noor kaitsepolitsei tippuurija, keda kehastab ka treileris nähtav Kaspar Velberg.

Matvere kirjeldab sarjas mängitavat karakterit järgmiselt: «Lihtsa soft’iga bioloogiline töö-ja sõjamasin, kes tunneb end hüljatu ja ärakasutatuna. Nurkasurutuna pureb ta peremehe kätt.»

Lisaks teevad sarjas kaasa Sten Karpov, Liis Lass, Saara Pius, Karin Tammaru, Märt Avandi jt. Eesti tippnäitlejad. Sarja režissööriks on Ergo Kuld ning stsenaariumi kirjutas Martin Algus.

Põnevussarja esimene osa linastub pidulikul üritusel ülehomme Pimedate Ööde Filmifestivalil. Elisa Huubi klientideni jõuavad esimesed osad käesoleva aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles