Metsik stiilimuutus: supermodell Heidi Klum värvis juuksed viite erinevat tooni

Elu24
Copy
Heidi Klum.
Heidi Klum. Foto: MPIFS/Capital Pictures/MPIFS/Scanpix

Saksamaa supermodell Heidi Klum (47) üllatas fänne, postitades sotsiaalmeediasse video, kus tema juuksed on värvitud mitut erinevat tooni. Kas otsuse ajendiks on mingisugune uus projekt, soov midagi täiesti teistsugust proovida või on tegemist hoopitükkis silmapettega ja kasutatud on filtrit?

Supermodell Heidi Klum postitas oma Instagrami lehele video, kus tema juuksed on värvitud viite erinevat tooni. «Yippppiiii, käes on reede,» kirjutas ta postituse pealkirjaks.

Hoolikamalt vaadates on aga näha, et erksad vikerkaarevärvid ei kata mitte ainult tema juukseid, vaid ümbritsevad ka tema pead üldisemalt. Kahtlust äratav on muidugi ka asjaolu, et värvid alatasa vilguvad, mis ei ole juuksevärvide puhul just tavapärane. Lisaks ei anna Klumi hilisemad pildid kuidagi märku, et modell oleks oma juustega midagi pöörast ette võtnud. Tõsi või mitte, aga tegelikult näeks naine sellise juuksevärviga ju päris äge välja? ?

Kas nõustud, et Klumi soengumuutuse taga võib olla hoopis filter? Vaata videot!

Hoolimata koroonaviiruse pandeemiast on Heidi Klumi 2020. aasta pigem edukas olnud. Pärast aastast eemalolekut naases modell tänavu «America's Got Talent» kohtunikutooli ning välja tuli tõsieluseriaal «Making the Cut», mille saatejuht ja tegevprodutsent Klum on. Tagatipuks sõitis ta nüüd tõsielusaate «Saksamaa järgmine supermodell» tarvis oma kodumaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles