PILTUUDIS ⟩ 14-aastaselt emaks saanud vene koolitüdruk jagas lapsest pilti ja avaldas ta nime

Elu24
Copy
13-aastaselt rasedaks jäänud vene koolitüdruk Daria on sotsiaalmeedias kogunud kümneid tuhandeid fänne.
13-aastaselt rasedaks jäänud vene koolitüdruk Daria on sotsiaalmeedias kogunud kümneid tuhandeid fänne. Foto: Kuvatõmmised TikTokist / Elu24 kollaaž

Aasta alguses šokeeris vene meediat lugu koolitüdrukust Darjast, kes väitis, et ootab oma 10-aastase poiss-sõbra last. Hiljuti postitas tüdruk Instagrami foto, kus avaldas oma pisitütre nime.

«Mila sai eile 3-kuuseks. Ta on kasvanud kaks sentimeetrit, nüüd on ta 64 sentimeetri pikkune,» kirjutas 14-aastane Darja Sudnišnikova Instagramis kolm päeva tagasi. 

Tütarlaps, kellest on Siberis saanud lausa sotsiaalmeedia kuulsus, hoiab fänne oma eluga kursis. Oktoobris avaldas ta näiteks, et pole oma 11-aastase kallima Ivani ehk Vanjaga enam koos. 

Just Vanja oli tüdruku sõnul ta lapse isa. Hiljem selgus muidugi, et tollal 10-aastane Ivan ei saa kuidagi lapse isa olla. 

Elu24 kirjutas jaanuaris, et Krasnojarski piirkonnas asuva linna Zheleznogorski haigla teatas 13-aastase tüdruku rasedusest kohalikku politseid 13. jaanuaril. Venemaa meedia vahendas, et sealses piirkonnas elav koolitüdruk ootab 10-aastase Ivani last.

Väljaande sõnul olid lapsed erinevatest koolidest, tüdruk 7. ja poiss 4. klassist, kuid on olnud sõbrad juba aastaid. Tüdruk oli toona väidetavalt seitsmendat nädalat rase ning ei soovinud rasedust katkestada. Perekond toetas tüdruku otsust.

Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles