PILDID JA VIDEO Mis pruun vedelik voolas pressikonverentsi ajal Trumpi advokaadi näol?

Inna-Katrin Hein
Copy

Neljapäeval toimus Washingtonis vabariiklaste rahvuskomitee peakorteris USA presidendi Donald Trumpi valimismeeskonna pressikonverents, kus osales ka advokaat Rudy Giuliani, kes silmanähtavalt higistas ja kelle põskedelt oli näha voolamas pruunikat vedelikku.

Trumpi isiklik advokaat Giuliani rõhutas, et USA nüüdsetel presidendivalimistel oli häälte lugemisel pettus, samas kohal olnud ajakirjanikud nentisid, et ta ei esitanud selle kohta tõendeid, teatab foxnews.com.

Trumpi advokaadil oli esinemise ajal palav ja ta higistas kõvasti. Kohalolnutele jäi silma, et mööda ta nägu, mõlema kõrva juurest, voolas alla pruun nire.

USA presidendi Donald Trumpi advokaadil Rudy Giulianil voolas pressikonverentsi ajal mööda palgeid midagi pruuni alla.
USA presidendi Donald Trumpi advokaadil Rudy Giulianil voolas pressikonverentsi ajal mööda palgeid midagi pruuni alla. Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Sotsiaalmeedias kommenteeriti hiljem, et tõenäoliselt lasi Giuliani enne pressikonverentsi juukseid värvida ja värv ei olnud veel korralikult kuivanud. Higistamine pani juuksevärvi voolama.

Giuliani apsakat kommenteerisid poliitikud, juuksurid, meikarid ja grimeerijad. «Kui oled avaliku elu tegelane, siis ikka nii palju raha on, et endale professionaalne juuksur ja meikar palgata,» kirjutas Twitteris USA teatriala töötajate organisatsioon.

USA presidendi Donald Trumpi advokaadil Rudy Giulianil voolas pressikonverentsi ajal mööda palgeid midagi pruuni alla.
USA presidendi Donald Trumpi advokaadil Rudy Giulianil voolas pressikonverentsi ajal mööda palgeid midagi pruuni alla. Foto: JIM LO SCALZO/EPA/SCANPIX

Rudolph William Louis Giuliani (Rudy Giuliani, sündinud 28. mail 1944 New Yorgis Brooklynis) on Ameerika Ühendriikide jurist, ärimees ja poliitik.

1983 määrati Giuliani New Yorgi lõunapiirkonna riiklikuks süüdistajaks. Süüdistajana keskendus Giuliani narkokaubanduse, maffia ja korruptsiooni vastu võitlemisele. Ta saavutas oma ametiajal 4152 süüdimõistvat kohtuotsust, millest ainult 25 tühistati. 

1. jaanuarist 1994 kuni 31. detsembrini 2001 oli ta New Yorgi linnapea. Linnapeana pani ta rõhku kuritegevuse vähendamisele ning juurutas seadusterikkumiste suhtes nulltolerantsi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles