Tallinnas elav ärimees müüb ulmeliselt kallist Bugatti superautot

Elu24
Copy
Tallinna ärimehe väitel on Chiron praegu Saksamaal.
Tallinna ärimehe väitel on Chiron praegu Saksamaal. Foto: Facebook

Hull hind, kujuteldamatu võimsus - see kirjeldab üliharuldast sõidukit, mida Tallinnas elav Itaalia ärimees enda sõnul vahendab. Tal on väidetavalt valikus ka mitmeid teisi «odavamaid» superautosid.

Eestis elav itaallane Lorenzo Ugazzi tegeleb jahtide rendiga ja vahendab enda väitel ka autosid. Nüüd on tal tulnud välja üks tõsiselt uskumatu kuulutus.

Enda suhteliselt omanäolise välimusega lehel pakub ta müügiks Bugatti Chironit. Auto on üliharuldane ja metsikult võimas. 16-silindriline mootor toodab üle 1100 kilovati. Chironid on tänu sellele võimelised sõitma üle 400 km/h.

Chironi kuulutus on tal üks paljudest ulmelise hinnaga autodest.
Chironi kuulutus on tal üks paljudest ulmelise hinnaga autodest. Foto: Kuvatõmmis

Auto hind on vastav - 2 680 000 eurot. Selleks, et aru saada, kuidas sellise kohmaka välimusega lehele üldse Bugatti superauto ja mitmed teised mitmesaja tuhande eurosed Ferrarid ja McLarenid kokku sobivad, võtsime Ugazziga ühendust.

Tallinnas elav Itaalia ärimees väidab, et Chiron on tal tõesti müügis. Masin ise olevat aga praegu siiski Saksamaal - kuulutused ei ole eestlastele suunatud. Teatavasti pole siinmail ühtegi Bugattit.

«Teised odavamad autod lihtsalt ei paku kellegile huvi,» põhjendas Ugazzi, miks hoomatavas hinnaklassis masinad minevikku on jäänud. Miks mehe ta aga vaid veidra kujundusega Facebooki kaudu kuulutab, pole teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles