Piloodid joonistasid seksiskandaali sattunud vene vutitähe toetuseks taevasse fallose

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Dzjuba möödunud aasta novembris
Dzjuba möödunud aasta novembris Foto: Maksim Konstantinov via www.imago-images.de/imago images/Russian Look/Scanpix

Venemaal ülemöödunud nädalal lahvatanud seksikandaal kogub aina veidramaid tuure. Jalgpalliklubi Zenit ründaja ja Venemaa rahvuskoondise kapteni Arjom Dzjuba internetti lekkinud intiimne video on tekitanud mehele paksu pahandust, kuid toonud ka häälekaid toetajaid.

Kirjutasime eelmisel nädalal, et Dzjuba jäi video tõttu eemale koondise mängudest ning mees avaldas kahetsusvideo, paludes kõigilt andestust. Ometi on tal aga palju toetajaid – mitmed staarid on Dzjuba kaitsele asunud, nimetades avalikku hukkamõistu nõukogudeaegseks ja silmakirjalikuks.

Eelmisel kolmapäeval andis aga E1.ru teada, et Jekaterinburgi Koltsovo lennuväljale lähenedes otsustasid lennufirma Pobeda piloodid samuti Dzjubale toetust avaldada. Selleks võtsid nad kasutusele käepärased vahendid ja joonistasid lennukiga taevasse fallose. Siluett on selgelt nähtav Flightradar rakenduses.

Foto: flightradar

Lend DP470 oli teel Moskvast Jekaterinburgi ning enne maandumist, kui lennuk asus ootealas, võtsid piloodid pool tundi, et oma toetusaktsioon ellu viia.

«Me ei tea täpselt, miks lennutee just selline välja kukkus, kuid on tõenäoline, et Pobeda kaptenid väljendasid rahvuskoondise kaptenile Artjom Dzjubale toetust,» ütles lennufirma oma pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles