EDETABEL ⟩ Milline kiilakas staar Hollywoodis enim pappi kokku kühveldab?

Spekter
Copy
Staarid Dwayne Johnson alias The Rock ja Jason Statham filmi "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" esilinastusel 2019
Staarid Dwayne Johnson alias The Rock ja Jason Statham filmi "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" esilinastusel 2019 Foto: KEVIN WINTER/Scanpix

Juustel on kinoekraanil alati olnud suur roll mängida ning seda mitte üksnes naiste puhul: meenutame kasvõi Johnny Deppi, Mel Gibsoni või Brad Pitti voogavaid kiharaid või siis Leonardo DiCaprio ja Robert Pattinsoni silme ette kippuvaid allumatuid juuksesalke. Kiilaspäid ei maini aga keegi! Läikiv peanupp pole aga sugugi mitte häbiasi ning – nagu selgub – võib kinokassades olla kõvaks ekraanitrumbiks.

Sotsiaalmeediaväljaanne StatsPanda pani ritta Hollywoodi kuulsaimad kiilakad ning lõi kokku rehnuti, mis selgitab välja, kelle filmid kinokassades enim tulu on kogunud. Kiilaspeade kuningaks võib tabeli põhjal pidada Samuel L. Jacksonit, kelle osalusega filmid on kokku teeninud 27,5 miljardit dollarit. Esikümnest jäid napilt välja veel Terry Crews, John Malkovich ja Billy Zane. 

Mõistagi ei peegelda filmide tulu otseselt meeste sissetulekuid – see on juba hoopis teine edetabel. Küll aga annab tabel aimu sellest, kes on tuntuimad ja menukaimad kiilaspead ekraanil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles