Advokaat: Madeleine McCanni kadumises kahtlustatavat Christian Brücknerit rünnati

Inna-Katrin Hein
Copy
Madeleine McCanni kadumises kahtlustatav sakslane Christian Brückner 2018. aasta Itaalia politseifotol. Ta peeti Itaalias kinni narkootikumide omamise pärast
Madeleine McCanni kadumises kahtlustatav sakslane Christian Brückner 2018. aasta Itaalia politseifotol. Ta peeti Itaalias kinni narkootikumide omamise pärast Foto: -/AFP/Scanpix

Briti meedia teatel viidi Madeleine McCanni kadumise põhikahtlusalune, sakslane Christian Brückner haiglasse pärast seda, kui teda kohtu vanglas enne kohtuistungit rünnati.

Brückneri advokaat, 36-aastane Friedrich Fulscher teatas, et ta 43-aastane klient sai kahe roide murru, olles veetnud kohtu kongis alla tunni. Nimelt oli varem süüdi mõistetud pedofiil toodud Braunschweigi tingimisi vabastamise kohtuistungile, kuhu ta transporditi 300 kilomeetri kaugusel asuvast Kieli vanglast.

Advokaat Fulscheri väitel ründasid ta klienti vangivalvurid, kohtu hinnangul aga Brückner komistas ja kukkus. Advokaat nõuab kohtu kinnipidamiskoha turvakaamerate lindistuste ülevaatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles