Staaride järelhüüded Etta Jamesile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29. aprill, 2006. Etta New Orleansi jazzifestivalil.
29. aprill, 2006. Etta New Orleansi jazzifestivalil. Foto: Jeff Christensen/AP

Uudis Etta Jamesi surmast levis üle maailma väga kiiresti ning tekitas palju vastukaja ka muusikute ringkonnas.

Allpool mõned väljavõtted staaride järelhüüetest.

Etta James'i mänedžer Lupe DeLeon: «See on kirjeldamatu kaotus nii tema perele, sõpradele kui kõikidele fännidele üle kogu maailma. Ta oli kordumatu ja ainulaadne – ta võis laulda absoluutselt kõike. Töötasin Ettaga 30 aastat. Ta oli minu sõber ja jään teda igatsema.»

Kelly Rowland: «KLASSIKALINE. AINULAADNE. PUHAS HING. ETTA JAMES! Tänan sind, et õnnistasid meid oma imelise talendi ja kohalolekuga!»

Nile Rogers: «Mäletan seda, kui kõndisin Los Angeleses olles lapsena maha pika tee, et jõuda Flash Records’i poodi, kust ostsin Etta James’i 45 rpm singli. RIP. »

Nathan Followill (Kings of Leon): «RIP Etta James. Läbi aegade üks kõige suursugusemaid hääli. Aitäh nende sinu loodud muusika romantiliste hetkede eest».

Endine Guns N'Roses’e bassimängija Duff McKagan: «RIP Etta James. Naissõdalane. Talent, kellele ei ole võrdset vastast.»

Jessie J: «Sain just teada Etta Jamesi lahkumisest. Tänan sind sinu hääle, pühendumise ja meile antud kingituse eest. Su hääl on ajatu ja elab igavesti. Vaatan alati sinu poole inspiratsiooni saamiseks. RIP <3.»

Rihanna: «Armas Etta, puhka rahus.»

Mariah Carey: «Etta James, maailma üks kõige mõjukamaid lauljaid, puhka rahus. Sind jäädakse igatsema.»

Pink: «RIP, suurepärane Etta James. Sinu hääl ja võitlus inspireerisid nii mind kui paljusid teisi. Mulle meeldib mõte, et tänu lindistustele elavad inimesed igavesti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles