Laulja Tuuli Rand oma kõige esimesest selfiest! Tegin juuksed märjaks ja panin fotoka timer režiimile....

Raadio Elmar
Copy
Tuuli Rand ja tema esimene selfie
Tuuli Rand ja tema esimene selfie Foto: Erakogu

Ansambli ÖED liige Tuuli Rand meenutas raadiole Elmar, milline oli tema esimene selfie-tegu. Loe ja kuula järele!

Tuuli Rand rääkis, milline kogemus talle meenub, kui tegi endast esimese ametliku selfie. «Mäletan seda nii hästi...mu isa oli just ostnud digitaalse fotoaparaadi. Valisin endale selga ilusa valge Puma pluusi ja hullult lahedad teksad, enda arust siis lahedad. Juuksed tegin efekti mõttes märjaks. Seadistasin fotoaparaadi timer režiimile ning asetasin selle enda ees olevale lauale - ja vot nii ma seal siis poseerisingi.,» naeris Tuuli Rand.

«Tegin vist korraga umbes kümme fotot. Kui pildid said valmis, siis palusin neid isegi töödelda. Tol ajal tundus ju Photoshop nii ülimalt keeruline. Sõbranna sai sellega hakkama ja pilt läks rate.ee keskkonda üles,» meenutas laulja.

Rand lisas, et enne digiaparaadiga tehtud katsetusi, oli ta end eelnevalt pildistanud ka klassikalise «seebikarbiga». «Film oli vaja ju alati täis saada...pooleldi oleva filmiga ei saanud materjali ilmutusse viia. Tuleb tunnistada, et üritasin end seebikarbi abil ka peeglist pildistada, kuid hiljem selgus, et välguga ei jäänud mitte midagi peale,» sõnas ta.

Rand on ka tänapäeval üsna suur selfie'de tegija, nüüd siis juba moodsama tehnika abil. «Kui reisidel käin, siis jäädvustan erinevaid hetki fotodele, näiteks siis koos elukaaslasega. Need fotod on küll pigem enda jaoks ja teiste silme alla need enamjaolt ei jõuagi. Mulle on üldse fotod väga erilise tähendusega. Lähedases sõpruskonnas on mind nimetatud arhiveerijaks. Minu mälukaartide peal on fotosid, mida mitte teistel ei ole. Piltidel on üks tore omadus - need viivad sind pildistamise hetke tagasi, see on kuidagi nii maagiline tunne,» märkis ta.

«Sõbrad teavad, et pildistamine on mulle hingelähedane, seetõttu organiseerisid nad minu 25. sünnipäevaks photo booth'i. Pidu toimus Tallinnas, ühes avalikus lounge's. Hiljem piltidelt avastasin, et boothi's olid pildistamas käinud ka need, kes ei olnud minu peo külalised. Näiteks...Tommy Cash oli jäädvustanud toreda foto, mille oli koos oma sõpradega teinud. Tol hetkel ta ei olnud veel selline staar, nagu täna,» muigas Rand.

Tuuli Rand ja tema esimesed selfie katsetused
Tuuli Rand ja tema esimesed selfie katsetused Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles