Tšehhi võrkpallikaunitar lasti rindade pärast klubist lahti

Elu24
Copy
Tšehhi võrkpallikaunitar Martina Michalíková.
Tšehhi võrkpallikaunitar Martina Michalíková. Foto: twitter/instagram

Tšehhi naiste võrkpalli meistrisarja liiderklubi VK UP Olomouci klubi lasi hiljuti lahti kolm mängijat. Põhjuseks toodi vajadus koroonaviiruse tõttu kulusid kärpida. Kuid ühe mängija  - Martina Michalíková - vallandamine tekitas skandaali.

Lisaks Martina Michalíkovále said hundipassi veel Olivia Kofieová ja Jova Gogićová. Michalíková oli aga naiskonna tähtmängija ja fännide lemmik.

Olomouci klubi tegevjuht Jiří Zemánek põhjendas Michalíkovále sule sappa andmist klubi koduleheküljel.  

«See pole saladus, et Martina on jalgpalli Tšehhi jalgpalli kõrgliigas mängiva Tomáš Zahradníčeki elukaaslane. Zahradníček ei ole varjanud soovi välismaale siirduda. Ka Martina on öelnud, et kui lahkub Zahradníček, läheb tema oma armsamaga kaasa. See on inimlikult arusaadav, kuid kas meie peame seda hetke ootama jääma,» küsis Zemánek klubi teadaandes. 

Klubibossi sõnul mõjutas Michalíková saatust veel üks asi: silikoonrinnad.  

«Enne eelmist hooaega käis Martina iluoperatsioonil, tal polnud mingeid vigastusi ning sellel ei olnud absoluutselt mingit seost tema sportlaskarjääriga. Pärast silikoonrindade paigaldamist alustas ta hooaja ettevalmistust teistest kuu aega hiljem, sai vigastuse ja üritas teistega sammu pidada, tal oli raskusi läbi terve hooaja ja ei osalenud ainsaski matšis,» rääkis Zemánek.

«Klubi juhina pean tunnistama, et selline mängija on kasutu,» selgitas ta.

26-aastane Michalíková mängis Olomoucis viis aastat, hooajal 2018-2019 juhtis ta oma naiskonna Tšehhi meistrikullani. Viimati võitis klubi riigi meistritiitli 23 aastat tagasi. Pärast sellist edu pidas võrkpallur klubi juhi väiteid absurdseteks.

«Mängisin kogu meistritiitliga lõppenud hooaja vältel. Ja siis aasta hiljem pean kuulma selliseid absurdseid väiteid,» väljendas võrkpallur oma pettumust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles