Soome politseinikud suruvad Pärnus

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Sassiad võitis jõutõstmise Eesti meistrivõistlustel kuni 100 kilo kaaluvate jõumeeste hulgas mullu pronksmedali.
Erkki Sassiad võitis jõutõstmise Eesti meistrivõistlustel kuni 100 kilo kaaluvate jõumeeste hulgas mullu pronksmedali. Foto: Erakogu

Laupäeval, 24. jaanuaril kell 17 algavad spordiklubis Tervisex® võistlused lamades surumises.

Nagu ütles klubi juhataja Raivo Piiber, on ettevõtmise eestvedaja Pärnus elav Helsingi ekspolitseinik Eero Ahlroth, tänu kelle asjaajamisele osalevad siinsel jõuproovil ka Helsingi politsei spordiklubi jõustiklased.

Ürituse õnnestumise korral on plaan muuta võistlused traditsiooniliseksks ning kutsuda neil edaspidi osalema peale soomlaste veel teistegi riikide sportlasi.

Võistlused toimuvad vastavuses Rahvusvahelise jõutõsteliidu (IPF) reeglitega. Piiberi väitel näeb laupäeval kindlasti sedagi, kuidas vägevamad mehed saavad sirgetele kätele üle 200 kg raskuse kangi.

Ettevõtmisele paneb õla alla ka Kimberi klubi, kes korraldab pühapäeval, 25. jaanuaril oma klubis algusega kell 12 võistlused lamades surumises korduste peale.

Spordiklubis Tervisex® asub kontserdimaja kõrval Aida 5 Hansaporti majas kolmandal korrusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles