PUHAS PRAAK Kolleegi abi palunud juuksur pidi häbist maa alla vajuma, kui tulemust nägi

Elu24
Copy
Juuksurina töötav inglanna, Emily Hunt.
Juuksurina töötav inglanna, Emily Hunt. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Juuksurina töötav 24-aastane inglanna palus oma kunagise kolleegi abi, et enne uut eriolukorda oma juuksed korda teha. Nüüd väidab noor naine, et lõpptulemus oli nii kohutav, et Emily on juuksuri töö tulemust nimetanud 2020. aasta kõige koledamaks soenguks, vahendab Mirror

Emily palus oma endise kolleegi abi, et enne Suurbritannia uut eriolukorda oma soeng korda teha. Ta palus juuksurina töötaval naisterahval värvida oma juuri, teha mõned heledad salgud ja õmmelda juustesse pikendused.

Kunagine kolleeg, kellega Emily oli alles hiljuti taas sõbraks saanud, nõustus ja küsis töö eest 70 naela ehk ligi 80 eurot. Juuksevärvi eest maksis Emily ise, ning juuksepikendused olid väärt 250 eurot.

Emily kutsus endise kolleegi enda juurde koju ja kõik läks käest ära. Naisel kulus kogu töö tegemiseks neli ja pool tundi ning tulemus oli kohutav.

Emily väitis oma sotsiaalmeedia postituses, et tema endine kolleeg jõi vahepeal end purju, käis pidevalt suitsul ja läks ühel hetkel isegi duši alla. Emily pidi lõpuks suure osa tööst ise ära tegema, segas endale värvi, pesi selle ise maha ja õmbles isegi mõned pikendused kokku.

«See oli 2020. aasta kõige jubedam soeng. Kogu aastat võiks kirjeldada minu soenguga,» kirjeldas Emily tulemust.

Juustepikendused. Pilt on illustratiivne.
Juustepikendused. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Teadsin juba siis, kui ta lahkus, et tulemus on kohutav, tahtsin lihtsalt surra. Ta oli purjus, kui ta seda kõike tegi. Ta jäi purju minu džinni juues.» Emily tunnistas, et ta pakkus talle džinni viisakusest, kuid ei arvanud, et naine sellest ennast purju joob.

Emily usub, et alkohol oli põhiline põhjus, miks tema endine kolleeg sellist praaki tegi. Samas arvas inglanna, et küllap ei ole ta ka juustepikenduste õmblemises eriti kogenud.

«Kui ta oli esimese rea juuksepikendusi juustesse ära õmmelnud läks ta duši alla ja pesi oma juukseid minu šampooni ning palsamiga,» kirjeldas Emily endise kolleegi käitumist. 

Teades, et tulemus on jube, saatis Emily kiiruga kohalikule juuksurisalongile sõnumi ja palus erakorralist aega. Kui Emily järgmisel päeval salongi jõudis said seal töötavad juuksurid šoki. «Kõigi silmad läksid imestusest suureks ja nende suud vajusid lahti. Kõik juuksurid ütlesid, et see on kõige jubedam juustepikenduste õmblustöö, mida nad on näinud.»

Isegi nõel, millega naine juustepikendusi Emily juustesse õmbles, oli jäetud pähe, niidi otsa rippuma. 

Posted by Emily Hunt on Friday, 6 November 2020

Pärast kohutavat kogemust võttis Emily oma endise kolleegiga ühendust ja palus oma raha tagasi. Kuna naine ignoreeris teda, kirjutas Emily halvast kogemusest praeguseks kustutatud pika postituse Facebooki ja võttis ühendust ka napsutanud juuksuri ülemusega, vahendab The Manc.

Kuna töö ei olnud seotud salongiga, kus naine hetkel töötab, ei saanud juuksuri ülemus midagi teha. Lõpuks võttis aga naine Emilyga ühendust ja pakkus, et parandab oma tööd ise ja lubas tagasi maksta 33 eurot. Naine isegi tunnistas, et tema tehtud töö võis olla kohutav. Emily sellega nõus ei olnud ja edastas kaebuse ka tarbijakaitseametile.

Pilte Emily kohutavast soengust näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles