Malluka-Kardo eksnaisele: ära minust halvematele võimalust anna

Elu24
Copy
Staarblogija Mallukas ehk Mariann Treimann ja tema abikaasa Kardo
Staarblogija Mallukas ehk Mariann Treimann ja tema abikaasa Kardo Foto: Kanal 2

Kaks kuud tagasi lahkuminekust teatanud blogija Mallukas on eilsest ametlikult vaba ja vallaline. Eksmees Kardo soovitab naisel tulevasi kavalere hoolega valida.

Mallukas ehk Mariann Treimann tunnistas ühismeedias, et lahutuspaberitele alla kirjutamine oli väga kurb, ja nimetas eksmeest Kardot maailma parimaks eksabikaasaks.

«Sinna sõites korra isegi käis peast läbi, et äkki ma peaks lihtsalt ära sõitma, aga elu juba on kord selline, et ei ole alati lihtne ja kõik valikud ei ole nii mustvalged, nagu teistele tunduda võib,» kirjutas Mallukas Instagramis.

Blogija sõnul puhkes ta perekonnaseisuametis Kardot oodates nutma, kuna raadiost tuli Lana Del Rey nukker armastuslaul «Born to Die». «Ma istusin ja pisarad muudkui voolasid, sest kõik lõpud on kurvad,» kirjutas Mallukas.

Naist lohutas teadmine, et Kardo ei kao tema elust kuhugi. «See ei ole ju mitte millegi muu lõpp, vaid ainult üks allkiri. See imeline isa ja suurepärane inimene jääb mu ellu igaveseks ja ma armastan teda ka vähemalt sama kaua. Parim esimene abikaasa, keda üks naine soovida võib!» kiitis Mallukas.

Küsimusele, miks Mariann maailma parimast mehest lahutab, vastas ta kelmikalt: «Teised peavad ka head asja proovida saama, isekas terve elu ainult endale hoida.»

Mallukas tänas eksmeest ägedate aastate eest ja palus andeks, et ta piimapakke pidevalt külmikust välja unustas. «Eks ma ikka annan (andeks – toim), piim ju pahaks ei läinud, sest ma panin selle kappi tagasi ja ma seadsin lati päris kõrgele, ära siis minust halvematele võimalust anna,» vastas Kardo kommentaariumis.

Tagasi üles