Küpsest häälest vastiku plärani: üllatavad põhjused, miks staarid on filmi- või telerollidest kinga saanud

Elu24
Copy
Sylvester Stallone (vasakul) ja Ryan Gosling (paremal).
Sylvester Stallone (vasakul) ja Ryan Gosling (paremal). Foto: BPC/ADM/Capital Pictures/

Isegi kõige säravamatel Hollywoodi tähtedel on olnud karjääri jooksul madalseise, sealhulgas vallandamisi ihalduväärsetest rollidest. Põhjused, miks näitlejad oma tööst ilma on jäänud, ulatuvad seinast seina. Täna avaldame 8 staari kinga saamise loo.

1. Julianne Moore

Julianne Moore.
Julianne Moore. Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Julianne Moore vallandati Oscarile kandideerinud filmist «Can You Ever Forgive Me?», sest näitleja Richard E Granti sõnul soovis ta kanda rasvaülikonda ja võltsnina.

2. Ryan Gosling

Ryan Gosling.
Ryan Gosling. Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Kui Gosling valiti kehastama isa filmis «The Lovely Bones», siis võttis ta rolli jaoks juurde 27 kilogrammi. Režissöör Peter Jacksonile sellest aga ei piisanud, sest tema nägemus ja Goslingu välimus ei läinud ikkagi kokku. «Meil oli erinev ettekujutus sellest, kuidas tegelane peaks välja nägema,» ütles Gosling ajalehele The Hollywood Reporter.

3. Colin Firth

Colin Firth.
Colin Firth. Foto: Joel C Ryan/AP/Scanpix

Pärast filmi «Paddingtoni seiklused» peategelase hääle salvestamist leidsid filmi produtsendid, et Firthi hääl on siiski liiga küps ning palkasid tema asemel hoopis Ben Whishawi, kirjutab Screen Rant.

4. Sylvester Stallone

Sylvester Stallone.
Sylvester Stallone. Foto: Billy Bennight/ADM/Capital Pictures/Scanpix

CinemaBlendi andmetel üritas Stallone pärast filmi «Beverly Hillsi võmm» skripti saamist oma rolli ümber kirjutada. Stuudiole see idee ei meeldinud ja tema asemele palgati Eddie Murphy.

5. Charlie Sheen

Charlie Sheen.
Charlie Sheen. Foto: FRED PROUSER/REUTERS/SCANPIX

Seriaali «Kaks ja pool meest» produtsendid otsustasid näitleja vallandada pärast seda, kui ta tegi vastikuid kommentaare ega osalenud narkomaania rehabilitatsiooniprogrammis, vahendab People.

6. Megan Fox

Megan Fox.
Megan Fox. Foto: Image Press Agency/Scanpix

Pärast filmi «Transformerid: Kuu varjukülg» režissööri kohta ebameeldivate kommentaaride esitamist näitlejanna vallandati ja asendati Rosie Huntington-Whiteley'ga. Wonderlandi teatel paljastas Fox, et režissöör Michael Bay oli filmimise ajal nagu diktaator.

7. Thomas Gibson

Thomas Gibson.
Thomas Gibson. Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/SCANPIX

Alates seriaali «Kurjuse kannul» eetrisse jõudmisest 2005. aastal oli näitleja koosseisus, kuid pärast 2016. aastal stsenaariumi üle tekkinud vaidlust mees vallandati, paljastab Variety.

8. Selma Blair

Selma Blair.
Selma Blair. Foto: F. Sadou/SIPA/F. Sadou/SIPA/Scanpix

Näitleja mängis seriaalis «Anger Management» Charlie Sheeni tüdruksõpra. Ta vallandati 2013. aastal, misjärel esitas naine Sheeni ja tootmismeeskonna vastu hagi, nõudes raha, mille ta oleks saanud, kui teda poleks vallandatud, vahendab Daily Mail. Blair vallandati pärast kaebust, et filmimise ajal pidi ülejäänud meeskond ootama, kuni Sheen oma read meelde jätab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles