Kesk-Eesti suurim moeshow MoeP.A.R.K tuleb taas!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MoeP.A.R.K 2009
MoeP.A.R.K 2009 Foto: Moepark
Kesk-Eesti suurima moeshow MoeP.A.R.K finalistid selguvad 4. veebruaril!

MoeP.A.R.K on Paide gümnaasiumist alguse saanud koolinoorte moeshow, mille algatajateks on Anni Proosa ja Karita Rikk. Kahe aasta eest muudeti üritus maakondlikuks ning sel aastal on oodatud lisaks Järvamaale oma kollektsioonidega võistlema ka Viljandimaa, Jõgevamaa, Raplamaa ning Lääne-Virumaa koolinoored.

Eelregistreerimiseks on vajalik saata fotod või kavandid kahest riidekomplektist.

Nende esitamise tähtaeg on 2. veebruar ning finalistid selguvad 4. veebruaril.

Kavandid saata Paide Avatud Noortekeskusesse Lai tn. 33, 72720, Paide, Järvamaa. Märgusõna „MoeP.A.R.K“

Ümbrikusse tuleb lisada nimi, kool, klass, vanus, telefon, e-mail ning maakond. Samuti kollektsiooni iseloomustus, mis kirjeldab materjale, valmistamistehnikat ning üldist ideed.

Täispikk reglement ja info on saadaval SIIT

MoeP.A.R.Kil on ka oma tütarüritus GlamuuriP.A.R.K, mis toimub sel aastal esimest korda. Selle raames müüvad ja näitavad oma loomingut MoeP.A.R.Kil varem nimekalt esinenud disainerid.

Lisaks on võimalus osa võtta Paide Huvikeskuse käsitöö ringist ning hiljem seal valminud töid GlamuuriP.A.R.Kile müüma tulla. Meeleolu loovad Jason Virunurm - USA ja Denise Fontoura - Rio de Janeiro; Brazil

GlamuuriP.A.R.K toimub 27. veebruar Paide Vallitornis.

MoeP.A.R.K 2009 toimub 13.märts Paide Kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles