Trumpi eksabikaasa Ivana avaldas mehe kohta midagi sellist, mida paljud juba nagunii kahtlustavad (1)

Elu24
Copy
Ivana Trump 1988. aastal.
Ivana Trump 1988. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Donald Trumpi esimene abikaasa Ivana Trump (71) avaldas, et mehele ei meeldi kaotada. «Ta peab ka oma kaotust tunnistama,» lisas Ivana. «Aga talle üldse ei meeldi, et ta jäi kaotajaks, selles olen ma kindel.» 

Loetud päevade eest selgus, et demokraat Joe Bidenist saab 46. USA president. Postimees kirjutas 7. novembril, et Biden võitis Pennsylvania osariigis ja sellega on ta presidendivalimised võitnud. Trump ei ole seni oma kaotust tunnistanud ja tahab enda sõnul kohtu kaudu õigluse jalule seada.

«Ta pole hea kaotaja,» selgitas Ivana meediale. «Talle ei meeldi kaotada, seega ta lihtsalt võitleb ja võitleb ja võitleb.»

Kuigi välismeedias on kirjutatud ka sellest, et Trump võib 2024. aastal uuesti presidendiks kandideerida, arvab Ivana, et mehe poliitkarjäär on pärast tänavust kaotust ilmselt läbi, vahendab TooFab.

«Ma arvan, et tal pole muud valikut,» sõnas endine modell väljaandele. «Ma arvan, et ta läheb tagasi Palm Beachi golfi mängima ja normaalset elu elama. See on parim valik, mis talle jäänud on.»

Donald ja Ivana Trump 1989. aastal New Yorgis.  
Donald ja Ivana Trump 1989. aastal New Yorgis.  Foto: Scanpix/AFP

«Ta peab ka oma kaotust tunnistama,» lisas Ivana. «Aga talle üldse ei meeldi, et ta jäi kaotajaks, selles olen ma kindel. Kaotus on kaotus. Tal on palju raha ja kohti, kuhu minna ja elada ning oma elust rõõmu tunda.»

Tšehhist pärit endine modell Ivana Trump (71) oli Donald Trumpi (74) esimene abikaasa, nad olid abielus aastatel 1977–1992. Kooselust sündis kolm last: Ivanka Trump, Donald Trump Jr. ja Eric Trump.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles