PULL LUGU ⟩ Pruutkleidis pettunud naine saatis pulmasalongile kurja kirja... ja poe vastus lööb pahviks!

Elu24
Copy
Pettunud pruut oma pulmakleidis.
Pettunud pruut oma pulmakleidis. Foto: facebook.com

Netipoest pulmakleidi tellinud naine polnud rahul sellega, milline see päriselus välja nägi ning kirjutas salongile väga kurja kirja. Suur oli aga naise üllatus, kui ta nägi, mida pood talle selle kõige peale vastas.

Facebookis jagab oma lugu üks peatselt abielluv naine, kel oli probleeme oma pulmakleidiga. Nimelt polnud ta rahul sellega, mismoodi pulmakleit ta seljas välja nägi. Seega otsustas ta oma pahameelt välja näidata ja kirjutas poele «väga kurja kirja», milles kurtis, et kleit pole päriselus üldse selline, nagu seda veebisaidil reklaamiti.

Kaebuse juurde lisas ta endast ka mõned pildid kleidis.

Pulmakleitide salongist sai naine aga jahmatava vastuse, mispeale polnud tal teha muud kui lihtsalt naerda. Samuti tunnistas naine, et tal oli lihtsalt üks väga «blond moment».

«Kaks nädalat tagasi jõudis mu pulmakleit kohale. Olin väga vihane, kui nägin, milline see välja nägi ning saatsin ettevõttele väga kurja kirja ning soovisin seda tagastada,» kirjutas ta Facebookis.

«Tegin neile ka endast kleidis pildid ja ütlesin, et see pole välimuselt üldse selline, nagu ma tellisin. Noh, täna sain ma ettevõttelt vastuse: «Sa panid kleidi valepidi selga. Palun proovi seda õigetpidi.»»

«Kes oleks teadnud, et nad pulmakleite pahupidi välja saadavad? Pulmakleit ise osutus tegelikult väga ilusaks,» lisas naine.

Two weeks ago my wedding dress came in. I was really upset about the looks of it and sent an angry email to the company...

Posted by Deux Aubrey on Kolmapäev, 4. november 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles