Kerli Dello: Kaileenil on minu südames alati oma koht

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kerli Dello 2014. aasta juuni keskel ETV hommikusaate stuudios, olles viimaseid päevi tööl.
Kerli Dello 2014. aasta juuni keskel ETV hommikusaate stuudios, olles viimaseid päevi tööl. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Eile suri pärast pikka ja rasket haigust endine ajakirjanik Kaileen Mägi (45), keda paljud teavad eeskätt «Terevisiooni» ja «Kapitali» saatejuhina.

Kaileen Mägiga koos «Terevisioonis» töötanud Kerli Dello jaoks oli endise kolleegi lahkumine šokk.

«Kui minnakse tööl erinevaid teid pidi, kui sõbrad üksteisest lahkuvad, kui pered kolivad eri suundadesse, siis alati lubatakse, et midagi ei muutu. Aga kõik muutub, me jääme võõraks, kuid mingid tunded südames püsivad. Nii on Kaileenil ka minu südames alati oma koht,» sõnas uudisest löödud Dello.

Dello meenutas, et neil on Mägiga ühiselt olnud nii lõbusaid õhtuid ja kurbi hommikuid kui ka veel lõbusamaid hommikuid.

«Tema naer kostub ühest videoklipist, mida lastakse ikka vana-aastaõhtul ETV-st. Mina naeran eetris ja ei suuda uudiseid lugeda, Kaileeni helisev naer kõlab taustal,» meenutas Dello. 

«Kaileen kutsus mind ETV laulukoori, et osaleksime «Laululahingu» saates. Ma ütlesin küll, et ma ei oska laulda, aga ta ei uskunud mind. Kui oli esimene proov, siis praeguseks ka pilvepiiril laulukoore juhatav Tarmo Leinatamm ütles, et keegi joriseb. Ma arvasin, et see olen mina. Selgus, et see olevat olnud hoopis Margus Konnula ehk Contra. Aga mina ei julgenud ikkagi enam koorilaulu minna,» jutustas Dello. 

Dello tunnistas, et ei teadnudki, et Mägil oli ka teine eesnimi.

«Ma ei teadnud, et ta on haige. Kui palju me inimestest ei tea ja siis tabab tõde valusa löögina. Me ei olnud südamesõbrannad, aga ta on piisavalt minu südames, et lahkumine haiget teeb. Soovin Kaileeni lähedastele tugevust, et valust vabaks saada,» kurvastas Dello. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles