LIBAVIDEO Sotsmeedia läks reporteri kulul tehtud pornonalja õnge

Elu24
Copy
Telekanali CNN reporter netis laineid löövas libavideos.
Telekanali CNN reporter netis laineid löövas libavideos. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / Elu24 kollaaŽ

USA telekanali CNN uudistereporter, kes kajastab juba mitmendat päeva pingelist presidendivalimist, pandi endale teadmata piinlikku olukorda. Mehe kulul tehtud nali kogus umbes üheksa tunniga ligi 8 miljonit vaatamist ja selle õnge läksid nii tavakodanikud kui ka tuntud telenägu.

Sotsiaalmeedias hakkas reedel kulutulena levima lühike videoklipp, mis naerutas miljoneid. Helitu klipi kangelane on CNNi reporter John King, kes näitab televaatajatele puutetundlikul ekraanil USA presidendivalimistega seotud kaarti. Ühel hetkel viibutab King korraks ekraani üleval serval sõrmega ja vaatab siis justkui kahtlase pilguga kaamerasse.

Twitterisse postitatud videoklipis on aga olukorrale lisatud väike tuuning, kust jääb mulje, nagu viibutaks King ekraanilt ära sinna tekkinud teadaannet Pornhubilt, maailma populaarseimalt täiskasvanute netiportaalilt. «CNNil oli Pornhub lahti,» kirjutas Patrick Sikler oma postituse pealkirjas.

Praeguseks on seda klippi Twitteris vaadatud ligi 8 miljonit korda. Seda sama helitut klippi on jagatud mitmel korral ka Youtube'is. Paljud jäid uskuma, et nii juhtuski ja nalja õnge läks ka Briti telesaatejuht Piers Morgan. «Tuleb välja, et see on võlts. Aga ikkagi jube naljakas,» kirjutas Morgan tund aega hiljem.

Kuigi Twitter on postitusele lisanud hoiatuse, et tegu on manipuleeritud meediaga, peavad paljud seda klippi USA presidendivalimiste üheks eredamaks hetkeks. Valimised USAs algasid 3. novembril ning hetkel on võidukursil Joe Biden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles